Tatăl lui Drăgușin, la superlativ în presa britanică: „În 2-3 ani va fi cel mai bun”

La câteva ore înainte de debutul în Premier League al lui Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur, care s-a duelat cu Manchester United, duminică, 2-2, tatăl fotbalistului a oferit un interviu în presa britanică, în cadrul căruia a avut numai cuvinte de laudă pentru fundașul transferat în Anglia. 

Radu Drăgușin (stânga) a fost lăudat de tatăl său în presa britanică (FOTO: Getty Images)
Radu Drăgușin (stânga) a fost lăudat de tatăl său în presa britanică (FOTO: Getty Images)

Într-o discuție cu „The Telegraph”, Dan Drăgușin a declarat: „Nu sunt mândru, sunt cel mai mândru tată! Știu cât de mult a lucrat pentru a ajunge în acest punct. A fost extrem de determinat. A fost obiectivul său, încă de când era extrem de mic, să devină cel mai bun fundaș din lume. Nu e acolo, în acest moment, însă sunt sigur că este pe drumul cel bun, iar în doi-trei ani va fi cel mai bun! Are statistici extrem de bune în zone diferite, însă are potențialul de a evolua și sunt sigur că la noua echipă, Tottenham, va avea condiții să își mărească valoarea. Este o echipă extrem de bună, de tradiție, iar antrenorul este un om special, un adevărat profesionist. Sunt sigur că este cel mai bun loc în care poți să evoluezi.

„Să sperăm că va fi un idol, are o personalitate extrem de puternică!”

Nu îi place să vorbească prea mult, dar îi place să facă lucrurile să se întâmple. Acesta este Radu! Un om foarte bun, empatic cu toți ceilalți, un jucător de echipă. Întotdeauna, când a încercat să facă ceva, a dus la bun sfârșit acel lucru. Întotdeauna i-a plăcut să învețe lucruri noi și să ajute oameni. A muncit din greu, cu două antrenamente pe zi, pe lângă munca pentru școală, pe care întotdeauna a făcut-o. Însă mereu și-a urmat visul. O face cu pasiune și determinare, iar toate aceste lucruri l-au făcut să ajungă în acest punct. Nu a avut un idol crescând, însă observa foarte mulți jucători. Să sperăm că va fi un idol pentru tinerii care iubesc fotbalul și sportul, pentru că are o personalitate extrem de puternică!”.
Următorul meci din programul lui Tottenham este cel cu Manchester City, programat pe 26 ianuarie, de la ora 22.00 și contând pentru 16-imile din Cupa Angliei. Atunci, Radu Drăgușin ar putea da piept cu Erling Haaland, dacă atacantul norvegian își va fi revenit din accidentare. „Asul” din mâneca lui Pep Guardiola s-a întors cu niște probleme de la echipa națională, la jumătatea lui noiembrie, din luna decembrie fiind menajat de „cetățeni”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net