Pe repede-înainte: Drăgușin a debutat la Tottenham, la doar trei zile după transfer

La doar trei zile după transfer și după ce a semnat un contract pe șase ani pentru Tottenham Hotspur, Radu Drăgușin a debutat deja în tricoul noii sale echipe. Proaspăt venit de la Genoa CFC, fundașul român de 21 de ani a prins un prim meci de calibru în Premier League, fiind introdus pe teren, în minutul 85, duminică, la partida din deplasare cu Manchester United, încheiată 2-2.

Radu Drăgușin (stânga) a jucat primul său meci în Premier League (FOTO: EPA)
Radu Drăgușin (stânga) a jucat primul său meci în Premier League (FOTO: EPA)

„Cred că a fost o prestație extraordinară din partea băieților, ținând cont de provocările pe care le-am avut în alcătuirea echipei. Old Trafford e un loc complicat de jucat! Și United a făcut un meci bun. O victorie astăzi le-ar fi oferit ceva moral. Am primit gol prea repede, dar acest grup a demonstrat că se poate descurca în condiții dificile. Nu pot fi mai mândru de atât! A fost un efort remarcabil și cred că am avut momente de fotbal fantastic. Am avut și ghinion, poate ar fi trebuit să câștigăm. Dacă vom continua în același mod, progresul este garantat”, s-a rezumat să spună antrenorul românului, Ange Postecoglou.

Ar putea să dea piept cu Erling Haaland, chiar în următorul meci

În urma celor 11 minute bifate, pe finalul meciului cu Manchester United, lui Radu Drăgușin a devenit cel de-al 882-lea jucător care a debutat pentru echipa de seniori a clubului de la Londra. Tottenham ocupă locul cinci în primul eșalon englez, la egalitate de puncte cu echipa superior clasată, primele patru poziții ducând în grupele Ligii Campionilor, iar următorul în grupele Ligii Europa. Gruparea lui Radu Drăgușin are un bilanț de 12 victorii, patru remize și cinci înfrângeri, fiind la cinci puncte distanță de liderul Liverpool FC. Comparativ, Manchester United se situează pe șapte, după 10 partide câștigate, două egaluri și nouă meciuri pierdute.
Următorul meci din programul lui Tottenham este cel cu Manchester City, programat pe 26 ianuarie, de la ora 22.00 și contând pentru 16-imile din Cupa Angliei. Atunci, Radu Drăgușin ar putea da piept cu Erling Haaland, dacă atacantul norvegian își va fi revenit din accidentare. „Asul” din mâneca lui Pep Guardiola s-a întors cu niște probleme de la echipa națională, la jumătatea lui noiembrie, din luna decembrie fiind menajat de „cetățeni”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net