Radu Drăgușin, în topul celor mai scumpe transferuri din iarnă în Europa

După ce s-a transferat la Tottenham Hotspur, echipă care s-a angajat să achite nu mai puțin de 30 de milioane de euro în schimbul serviciilor sale, Radu Drăgușin a intrat în toate topurile.

Radu Drăgușin, cel mai scump transfer al vreunui român (FOTO: tottenhamhotspur.com)
Radu Drăgușin, cel mai scump transfer al vreunui român (FOTO: tottenhamhotspur.com)

Pe lângă faptul că fotbalistul de 21 de ani a devenit cel mai scump jucător transferat în istoria celor din România, fundașul grupării din Premier League se află și în primele poziții din clasamentul celor mai scumpe transferuri ale acestei ierni în fotbalul european. Concret, Radu Drăgușin este depășit doar de revelația ajunsă la FC Barcelona, Vitor Roque, care la 18 ani a stârnit interesul catalanilor, aceștia plătind brazilienilor de la Atlético Paranaense 40 de milioane de euro, pentru a-și asigura serviciile sale, până în vara lui 2031. Sud-americanul a atras atenția gupării de pe Camp Nou, după cele 45 de meciuri jucate pentru fosta echipă, în care a reușit 21 de goluri și opt pase decisive. 

 Vitor Roque, cel mai scump transfer din iarnă (FOTO: Getty Images)
Vitor Roque, cel mai scump transfer din iarnă (FOTO: Getty Images)

Poate debuta în Premier League chiar în acest weekend

Primit călduros de echipa din primul eșalon englez, Radu Drăgușin a oferit deja primele sale declarații în noua ipostază, urmând să îmbrace tricoul cu numărul șase la Tottenham Hotspur. Jucătorul român are șanse să debuteze chiar în acest weekend: orimul meci al lui Tottenham este programat, duminică, de la 18.30, împotriva lui Manchester United, pe Old Trafford. Noua grupare a lui Radu Drăgușin ocupă locul cinci, la șase puncte de liderul Premier League, Liverpool FC, având un bilanț de 12 victorii, trei remize și cinci înfrângeri. De cealaltă parte, „diavolii roșii” se află abia pe a opta poziție, după 10 partide câștigate, un egal și nouă meciuri pierdute. Dacă nu va debuta în weekend, fundașul ar putea juca pentru prima dată în următorul duel, din 16-imile din Cupa Angliei, pe 26 ianuarie, de la 22.00, împotriva lui Erling Haaland și a lui Manchester City.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net