Primul interviu al lui Radu Drăgușin la Tottenham. Ce i-a spus noul său antrenor

După ce a fost prezentat oficial, joi, la gruparea engleză Tottenham Hotspur, Radu Drăgușin a oferit primul său interviu în noua ipostază. Fundașul de 21 de ani a semnat un contract valabil până în 2030, având șanse să debuteze chiar în acest weekend, contra lui Manchester United sau, ulterior, în Cupa Angliei, împotriva lui Erling Haaland. 

Radu Drăgușin ajunge în Premier League, la doar 21 de ani (FOTO: Facebook)
Radu Drăgușin ajunge în Premier League, la doar 21 de ani (FOTO: Facebook)

„Pot spune că am decis să mă alătur echipei Spurs, de îndată ce am auzit de interesul acestui club. Cred că acesta este cel mai bun pas pentru cariera mea! Sunt conștient că Tottenham are niște suporteri incredibili, staff și jucători pe măsură, așa că abia așteptam să mă alătur. Abia aștept să îi cunosc pe toți și să intru pe teren”, au fost primele cuvinte ale lui Radu Drăgușin, într-un interviu acordat noului său club, dezvăluind că a avut o discuție și cu antrenorul Ange Postecoglou: „Practic, mi-a spus că își dorește foarte mult să mă alătur, îi place modul meu de joc și se gândește că mă potrivesc bine la echipă. Am simțit o conexiune foarte bună cu el, de îndată ce a vorbit cu mine. Îmi place acest tip de fotbal - linie defensivă înaltă, agresivitate, cu mult spațiu în spate pentru a apăra. Sunt foarte entuziasmat!”, a conchis apărătorul român. 

Românul, o afacere profitabilă pentru Genoa CFC

Radu Drăgușin lasă în urmă fotbalul italian, acolo unde a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale, de până acum, Genoa CFC primind în schimbul plecării sale o sumă impresionantă, de aproximativ 30 de milioane de euro. Devenit cel mai scump fotbalist român transferat din istorie, nici jucătorul nu a ieșit rău din afacerea cu gruparea de Premier League, urmând să aibă un salariu anual de aproximativ trei milioane de euro - de șase ori mai mult, decât câștiga, în urmă cu jumătate de an. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net