Abia ajuns, gata să plece? Ce se întâmplă cu Mazilu, venit de la Farul la Brighton

Ultima actualizare:

După ce Brighton&Hove Albion FC a plătit, astă-vară, trei milioane de euro către Farul Constanța pentru a-și asigura serviciile lui Adrian Mazilu, gruparea engleză de fotbal este pe cale de a-l oferi mai departe.

Adrian Mazilu ar putea fi împrumutat în Belgia sau Olanda (FOTO: Getty Images)
Adrian Mazilu ar putea fi împrumutat în Belgia sau Olanda (FOTO: Getty Images)

Presa britanică notează că atacantul de 18 ani, recent sosit în curtea grupării engleze, n-ar avea perspective pentru Premier League - de altfel, nici n-a fost inclus în lot în primul meci jucat de Brighton, anul acesta, 0-0 cu West Ham United. „Din informaţiile noastre, va fi împrumutat în prima ligă din Belgia sau Olanda. Este foarte greu să joci din campionatul nostru direct în Premier League. Nu cred că există vreun jucător de la noi care să poată să facă aşa ceva! Cred că ei vor să facă acest pas intermediar. Are nevoie de acest stagiu intermediar şi cred că este foarte bine că îl împrumută la un campionat de clasă medie. Este un jucător cu calităţi intermediare şi sunt convins că îi va face foarte bine. Cu siguranţă se va pregăti pentru următorul pas care va fi Premier League”, a declarat Gică Popescu, potrivit OrangeSport.

Ideea de împrumut era discutată de la bun început

Situația nu este, nici pe departe, atât de gravă sau de surprinzătoare, ideea unui împrumut fiind pusă „pe masă”, încă dinainte ca jucătorul să ajungă în Anglia. „Discuția e să îl împrumute un an, în primul an se gândesc să îl împrumute. I-au dat și câteva opțiuni. Deci, într-o primă fază, va avea nevoie de încă o un pas, până să ajungă în Premier League. Din câte înțeleg în Europa, au câteva echipe interesate de el deja”, comenta Ciprian Marica, unul dintre acționarii lui Farul Constanța, în a doua parte a lunii decembrie. 
Adrian Mazilu este estimat la două milioane și jumătate de euro de către Transfermarkt - orientativ, lotul noii sale echipe, Brighton, se ridică la 490 de milioane de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net