Se face lumină în cazul lui Dani Alves: brazilianul va fi judecat pentru viol

Ultima actualizare:

La aproape un an de când s-ar fi produs agresiunea sexuală, Tribunalul din Barcelona a decis că Dani Alves va fi judecat pentru viol. Legitimat, de-a lungul vremii, la echipe mari, precum FC Barcelona sau Paris Saint-Germain, Dani Alves se află în închisoare, de la începutul acestui an și, în cele din urmă, va fi judecat pentru agresiune sexuală, fiind acuzat că a violat o femeie în toaleta unui club de noapte din Barcelona, pe 30 decembrie 2022. 

Dani Alves va fi judecat pentru viol (FOTO: Getty Images)
Dani Alves va fi judecat pentru viol (FOTO: Getty Images)

Potrivit tribunalului spaniol, s-a ajuns la concluzia că declaraţiile victimei şi ale martorilor, precum şi rapoartele de expertiză, au fost elocvente pentru a-l trimite pe brazilian în judecată pentru agresiune sexuală.

Avocata lui Dani Alves pledează pentru clasarea cazului de viol

Apărarea lui Dani Alves a încercat să marșeze pe faptul că ar fi fost „încălcat în mod continuu” caracterul confidenţial al procedurii și fiind de părere că „atunci când mediatizarea este generalizată, contaminarea anchetei judiciare devine iremediabilă şi ireversibilă, iar încălcarea drepturilor fundamentale care o susţin insurmontabilă”, cerând chiar clasarea cazului, însă a fost departe de a convinge tribunalul. „La ora actuală, considerăm că există suficiente indicii raţionale pentru a accepta deschiderea procesului în termenele solicitate de ministerul public şi de acuzarea privată”, se arată, însă, în ordonanţa tribunalului.
Reamintim că Dani Alves se află în arest, încă din 20 ianuarie, răstimp în care și-a schimbat declarațiile de nenumărate ori. Dacă prima dată a susținut ferm că nu o cunoștea pe femeie, în cele din urmă, a admis că a avut o relaţie sexuală cu tânăra care îl acuză, susținând că ar fi fost consimţită, în ciuda indiciilor serioase, care îl incriminează pe fotbalistul brazilian. De-a lungul analizării cazului, presa internațională a consemnat o serie de imagini video, în care se poate observa cum fotbalistul forțează o serie de gesturi intime, pe care femeia le respinge vehement. În urma acuzelor de viol și a schimbării declarațiilor, Dani Alves a fost părăsit de jumătatea sa și a rămas fără echipa de club la care activa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net