Greaua misiune de recuperare a lui Iancu: operat din nou, ca să scape de șuruburi

După ce a suferit o accidentare despre care s-a spus chiar că i-ar fi putut încheia cariera, Dragoș Iancu se află în plin proces de recuperare, misiunea sa fiind, însă, una dificilă: cel mai recent, fotbalistul legitimat la FC Hermannstadt a fost operat din nou pentru a scăpa de șuruburile care i-au fost montate, în septembrie, la intervenția chirurgicală trecută. 

Dragoș Iancu (roșu) are o recuperare grea după faultul lui Valentin Țicu (FOTO: Sportpictures)
Dragoș Iancu (roșu) are o recuperare grea după faultul lui Valentin Țicu (FOTO: Sportpictures)

„Sunt bine! Chiar foarte bine! Am scăpat de şuruburi şi, acum, intru într-o nouă etapă a recuperării. Sunt optimist în privinţa asta! Dacă totul merge cum trebuie, am de gând să fac parte din lotul FCH, în cantonamentul din pauza de iarnă”, a comentat Dragoș Iancu pentru clubul său, la scurt timp după operație, fiind preconizat să lipsească de pe teren trei-patru luni. 

Valentin Țicu, suspendat 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF

Reamintim că, pe 24 septembrie, Dragoș Iancu îi îngrozea pe cei care asistau la meciul dintre FC Hermannstadt și Petrolul Ploiești, disputat în deplasare și încheiat cu o remiză „albă”, fotbalistul suferind o fractură deschisă de peroneu, după o intrare dură a lui Valentin Țicu. Episodul a fost intens dezbătut, în următoarele zile, discutându-se în ce măsură a fost intenție din partea căpitanului echipei prahovene.
De altfel, Valentin Țicu a primit o sancțiune drastică pentru faultul periculos de la Dragoș Iancu, fiind suspendat nu mai puțin de 16 meciuri de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, etape dintre care s-au scurs jumătate, clubul său „zbătându-se”, în răstimp, să îi diminueze pedeapsa. Surse din cadrul clubului „lupilor galbeni” povestesc că, pe fondul criticilor primite, Valentin Țicu nu ar fi nici pe departe în cea mai bună perioadă din cariera sa, luând în calcul chiar să se retragă, în urma reacțiilor vehemente la adresa faultului său la Dragoș Iancu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ianis Hagi png
Argentina (EPA) jpg
Carlos Alcaraz (EPA) jpg
Echipa nationala a Spaniei, campioana EURO 2024 (EPA) jpg
tank 4484402 1280 jpg
Daniel Paraschiv (Sportpictures) jpg
Barbora Krejčíková (EPA) jpg
UTA Arad Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net