Radu Drăgușin, la AC Milan? Anunțul făcut de presa italiană despre român

Ultima actualizare:

Radu Drăgușin pare să aibă un viitor strălucitor în față, fotbalistul de doar 21 de ani aflându-se în vizorul celor de la AC Milan, potrivit presei italinele. Astfel, fundașul legitimat deocamdată la Genoa CFC ar putea face pasul în fotbalul „mare”, chiar la începutul anului viitor.

Radu Drăgușin (stânga) ar fi în vizorul celor de la AC Milan (FOTO: Getty Images)
Radu Drăgușin (stânga) ar fi în vizorul celor de la AC Milan (FOTO: Getty Images)

Deocamdată, Radu Drăgușin este titular incontestabil, atât sezonul trecut, în Serie B, cât și în actuala stagiune, după promovare, așa încât românul a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa. Pe lângă Newcastle United, „Gazzetta dello Sport” anunță că și AC Milan este interesată de serviciile sale. 

30 de milioane de euro, prețul setat de Genoa pentru român

„Milan cu siguranță îl place pe Radu Drăgușin, românul de la Genoa crescut de Juventus, care este dorit și de Newcastle. Are parte de un sezon excelent, iar Genoa în evaluează la 30 de milioane de euro, însă, având în vedere relația dintre cluburi de după transferul lui Messiah, din vara trecută, se poate negocia un împrumut cu o obligație de cumpărare peste 18 luni. Totuși, Gilardino trebuie să fie convins să renunțe la un element atât de important în planul tactic, având în vedere că Drăgușin a fost mereu titular și printre cei mai buni de pe teren. Pioli așteaptă vești buni, chiar dacă până în ianuarie mai este suficient timp”, au scris italienii, care spun că prețul setat de echipa lui Radu Drăgușin atinge 30 de milioane de euro.
Ziariștii italieni mai scriu că AC Milan este nevoită să transfere un fundaș central, în ianuarie, având în vedere că Pierre Kalulu va lipsi, probabil, patru luni de pe teren, iar Mattia Caldara și Marco Pellegrino sunt accidentați și vor reveni abia la începutul anului următor. 
Estimat la o valoare de 10 milioane de euro de către Transfermarkt, fotbalistul a evoluat, până acum, exclusiv la echipe din Italia, adunând 136 de meciuri și înscriind chiar de 10 ori. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net