Clipe de coșmar pentru Neymar: hoții au încercat să-i răpească familia din casă

Ultima actualizare:

Familia lui Neymar a fost implicată într-un episod dramatic, după ce hoții au încercat, marți, să îi răpească partenera și copilul în vârstă de doar o lună, de la una dintre proprietățile deținute în Brazilia. 

Neymar și familia lui au trecut prin momente grele (FOTO: Instagram)
Neymar și familia lui au trecut prin momente grele (FOTO: Instagram)

Presa internațională informează că un grup de atacatori au spart casa din Cotia, din Sao Paolo, a partenerei lui Neymar, Bruna Biancardi, încercând să o răpească atât pe aceasta, cât și pe fiica lor, Mavie, norocul fiind că nu erau acasă. În interior s-ar fi aflat, totuși, părinții femeii, care ar fi fost legați de către atacatori - din fericire, în cele din urmă, au scăpat teferi, vecinii observând agitație în casă și contactând imediat autoritățile, iar agenții înconjurând proprietatea. Din informațiile disponibile până acum, unul dintre suspecți, despre care se crede că ar locui în zonă și ar fi înlesnit accesul tuturor, ar fi fost arestat, însă ceilalți hoți ar fi scăpat și ar fi plecat din casă cu numeroase obiecte foarte valoroase, deținute de familia lui Neymar. 

Perioada răpirilor în familiile de fotbaliști celebri 

Scenele au fost confirmate și de Bruna Biancardi, care a postat un mesaj pentru a liniști prietenii și familia, confirmând agresiunea și tentativa de răpire. „Totul este bine și lucrurile materiale sunt recuperate”, a scris ea. La rândul său, Neymar a împărtășit un mesaj despre cele petrecute în familia sa: „Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea este bine”.
Episodul s-a întâmplat la scurt timp, după ce familia unui alt fotbalist cunoscut, Luis Díaz, de la Liverpool FC, a fost răpită, la finele lunii octombrie, de către ultima gherilă activă din Columbia. Dacă mama sa a fost eliberată, în scurtă vreme, tatăl încă se află în custodia grupării respective, însă, potrivit autorităților din țara jucătorului, ar fi fost vorba de o confuzie și se așteaptă și eliberarea sa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net