Serena Williams și Lewis Hamilton vor să fie patroni la Chelsea

Ultima actualizare:

Clubul londonez Chelsea este în continuare liber pe piață și în căutare de cumpărător, după ce fostul patron, rusul Roman Abramovich, a fost obligat să renunțe la echipă, ca urmare a declașnării războiului de către Vladimir Putin în Ucraina.

Serena Williams (FOTO: EPA)
Serena Williams (FOTO: EPA)

Se fac, curând, două luni de când Chelsea caută un nou proprietar, iar numele care sunt dispuse să investească la gruparea engleză nu sunt deloc puține. Cel mai recent, Serena Williams și Lewis Hamilton și-au manifestat interesul spre a contribui cu bani la Chelsea, ambii foști lideri mondiali în sporturile care i-au consacrat, respectiv tenis și Formula 1.

Atât jucătoarea de tenis în vârstă de 40 de ani, cât și pilotul de F1 sunt gata să dea fiecare 12 milioane de euro și să intre în rândul celor care pun umărul la salvarea lui Chelsea. De altfel, disponibilitatea celor doi a surprins cumva lumea fotbalului, Lewis Hamilton fiind mai curând suporter al unei rivale de-a lui Chelsea.

Trei miliarde de euro valorează Chelsea

„Implicarea lor în licitația de la Chelsea este neașteptată, mai ales că Sir Lewis este fan al lui Arsenal. Sir Lewis și doamna Williams sunt în discuții cu grupul condus de Sir Martin de câteva săptămâni. O sursă apropiată grupului a afirmat că adăugarea lui Sir Lewis și a doamnei Williams a fost o decizie serioasă de investiție datorită experienței lor în construirea mărcilor sportive globale”, au notat cei de la SkyNews.

Serena Williams nu este străină de investițiile în sport, fiind implicată financiar și la Angel City, o nouă echipă feminină de fotbal, cu sediul în Los Angeles, care va evolua în sezonul 2022 al Ligii Naţionale nord-americane.

Pe lista „finaliștilor” pentru a cumpăra clubul se regăsește Sir Martin Broughton, un om de afaceri britanic, în vârstă de 75 de ani, fost președinte al clubului Liverpool și al companiei British Airways.

Estimativ, costul vânzării clubului Chelsea s-ar ridica la aproape trei miliarde de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net