Venus și Serena Williams, cel mai îndrăzneț decolteu de până acum! Surorile campioane au strălucit la Critics Choice Awards

Luni seara, vedete din lumea cinematografiei, dar și alte nume importante din showbiz au participat la Critics Choice Awards, eveniment în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Actrițele și cântărețele prezente au defilat în rochii superbe pe covorul roșu și au colaborat cu designeri renumiți pentru a se asigura că prezența lor nu va trece neobservată. 

Serena și Venus Williams au participat la Critics Choice Awards Sursă foto: Gettyimages
Serena și Venus Williams au participat la Critics Choice Awards Sursă foto: Gettyimages

Critics Choice Awards și-a desemnat câștigătorii luni seară. Printre vedetele care au participat la eveniment s-au numărat și două nume cu rezonanță ale sportului. Nimeni altele decât surorile campioane Serena și Venus Williams. Tensimenele au purtat ținute asortate, extrem de provocatoare. 

Ambele au ales rochii argintii, strălucitoare, cu decolteu adânc. Serena a optat pentru o rochie strânsă pe corp care i-a scos în evidență forma fizică obținută în urma anilor de competiții și antrenamente draconice. Pe de altă parte, Venus Williams a ales o rochie cu un croi mai larg, la fel de decoltată, dar cu două despicături ample pe picioare. Nu poate fi contestat că la 40 și 41 de ani, Serena și Venus Williams par să fi găsit elixirul tinereții.

Lady Gaga, cântăreața Rita Ora, Selena Gomez, actrița Mandy Moore sunt doar câteva dintre vedetele care au participat la decernarea premiilor Critics Choice Awards. În ciuda faptului că nu a plecat acasă cu vreun premiu, Lady Gaga a reușit să întoarcă toate privirile atunci când a apărut pe covorul roșu într-o rochie galbenă, cu un decupaj considerabil în zona sânilor. 

Serena Williams a participat și la Paris Fashion Week

În ultima perioadă, Serena Willams a început să participe din ce în ce mai des la evenimentele mondene. La începutul lunii martie, ea s-a numărat printre cei prezenți la Paris Fashion Week. Sportivul care a însoțit-o atunci la celebrul eveniment a fost fotbalistul de origine braziliana Neymar. La săptămâna modei de la Paris au participat și persoane din showbiz-ul românesc. Cătălin Botezatu și-a prezentat noua colecție de haine, iar Loredana Groza a susținut un recital de excepție! 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net