Tensiuni în vestiarul lui Bayern: un jucător și antrenorul, la un pas de bătaie

Nervii par să fi cedat în vestiarul lui Bayern München, gruparea germană „nedigerând” prea bine rezultatele din ultima vreme și unul dintre jucători fiind la un pas să se ia la bătaie cu antrenorul secund. După înfrângerea suferită, duminică, la VfL Bochum, scor 3-2, care a fost și a treia consecutivă pentru bavarezi - o „premieră” negativă, din 2015 -, lucrurile s-ar fi complicat între Joshua Kimmich şi antrenorul secund al lui Thomas Tuchel, Zsolt Löw, potrivit presei germane.

Joshua Kimmich (centru), la un pas de conflict cu antrenorul secund (FOTO: EPA)
Joshua Kimmich (centru), la un pas de conflict cu antrenorul secund (FOTO: EPA)

„Sport Bild” relatează incidentul, menționând cum cei doi voiau să se ia la bătaie, situația fiind salvată de intervenția căpitanului Manuel Neuer. De altfel, un fost jucător important în cultura clubului din Germania, Lothar Matthäus, a comentat că mai mulţi fotbaliști-cheie s-ar afla în relaţii „reci” cu staff-ul lui Bayern: „Nu vorbim de orice jucător, ci de jucători de top, care au avut un rol în succesele, din ultimii cinci-10 ani, atât pe teren, cât şi în afara lui, care au făcut diferenţa”.

Antrenorul, de părere că e o situație absolut normală

Printre aceştia, ziarul citat îi enumeră pe Joshua Kimmich, Thomas Müller, Leon Goretzka sau Matthijs de Ligt. Criticat pe fondul rezultatelor echipei sale, Tuchel a declarat că este de părere că incidentul e ceva firesc: „Ştiu ce s-a întâmplat, dar nu este pentru public. Acesta este un vestiar de fotbal, există emoţii. Nu înseamnă nimic. Este un incident normal, după o înfrângere”.
Bayern se află pe locul doi în Bundesliga, la șase puncte distanță de poziția liderului, ocupată de Bayer Leverkusen, având un bilanț de 16 victorii, două remize și patru înfrângeri. Tuchel a preluat formația din München, în primăvara lui 2023, răstimp în care a adunat 44 de partide. Dintre acestea, pe 28 le-a câștigat, cinci au fost egaluri, iar pe 11 le-a pierdut. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net