Un fotbalist danez a primit ameninţări cu moartea după ce a ratat un penalty cu Croaţia la Cupa Mondială

Ultima actualizare:

    Jorgensen a ratat un penalty pentru DanemarcaFOTO: EPA
Jorgensen a ratat un penalty pentru DanemarcaFOTO: EPA

Atacantul Nicolai Jorgensen a primit ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare, după ce a ratat una dintre loviturile de departajare, în meciul Croaţia - Danemarca, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, informează news.ro.

Federaţia Daneză de Fotbal a decis să alerteze poliţia în acest caz. "Stop. Societatea noastră nu acceptă niciodată ameninţări cu moartea, nici împotriva vedetelor Cupei Mondiale, nici împotriva politicienilor sau împotriba altora. Este complet inacceptabil şi indecent. Am raportat cazul poliţiei ca să punem capăt acestei nebunii", a precizat forul danez, pe Twitter. 

Trei danezi au ratat la loviturile de departajare, dar Jorgensen a fost ultimul care a făcut-o, apoi conturile lui de Facebook şi Instagram au fost "inundate" cu ameninţări.

Reprezentativa Croaţiei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, învingând duminică, la Nijni Novgorod, naţionala Danemarcei, cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare. Portarii Danijel Subasic şi Kasper Schmeichel au fost cei care s-au remarcat la acest meci, primul apărând trei lovituri de departajare, iar danezul două şi un penalti.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net