Vești proaste pentru naționala României: Moruțan ratează EURO2024

Evoluția din Cupa Turciei l-a costat enorm pe Olimpiu Moruțan, fotbalistul român în vârstă de 24 de ani suferind o accidentare gravă, marţi, la meciul dintre MKE Ankaragücü şi Beşiktaş JK, din prima manşă a semifinalelor competiției. Informațiile indică un diagnostic greu, ruptură la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, iar fotbalistul estimat la o valoare de patru milioane de euro, potrivit Transfermarkt, va fi operat în curând, ratând EURO2024. 

Olimpiu Moruțan (stânga) ratează EURO2024 (FOTO: Sportpictures)
Olimpiu Moruțan (stânga) ratează EURO2024 (FOTO: Sportpictures)

Dincolo de rezultatul de pe tabelă, care a arătat o „remiză albă”, Moruţan a părăsit terenul accidentat, pe targă, în minutul 76 - Moruțan s-a înălțat pentru un duel aerian, dar „a aterizat” greșit, cazând pe teren, fără a se mai putea ridica singur. Ulterior, medicii i-au acordat îngrijiri pe gazon, ca în cele din urmă cel mai „negru” scenariu s-a adeverit, ruptura tendonului lui Ahile urmând să-l țină departe de gazon timp de șase luni.

Mesaje de susținere pentru mijlocașul român

„Suntem alături de tine, Olimpiu Moruţan! Vei reveni mai puternic după această accidentare! Multă sănătate!”, a fost reacția postată pe pagina echipei naţională de fotbal a României, în vreme ce selecționerul Edi Iordănescu a notat: „Toți alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu și mai trist fără tine, dar vom lupta și pentru tine! Suntem convinși fiecare că vei reveni mai puternic! Familia echipei naționale te așteaptă înapoi!”. Nici Dennis Man n-a rămas indiferent, transmițând, la rândul său, un mesaj: „Vei reveni mai puternic. Alături de tine Olimpiu Moruțan”
Vestea pică așa cum nu se poate mai prost în economia evoluției României la EURO2024, turneu programat în Germania, între 14 iunie și 14 iulie, Moruţan fiind un jucător important în preliminariile turneului. Per total, cifrele sale la prima reprezentativă arată 15 apariții în tricoul naționalei și un gol marcat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net