CFR Cluj, de nerecunoscut: ardelenii au fost „demolați” de Farul Constanța

Ultima actualizare:

CFR Cluj s-a întors cu capul plecat din deplasarea de la Farul Constanţa, acolo unde campioana României a învins, vineri, cu 5-1, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul din Superliga României. 

Farul Constanța a fost în formă maximă cu CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)
Farul Constanța a fost în formă maximă cu CFR Cluj (FOTO: Sportpictures)

Ardelenii au arătat ca o echipă dezorientată, iar gruparea antrenată de Gheorghe Hagi a profitat din plin: rând pe rând, au înscris Louis Munteanu ’23, Ionuț Cojocaru ('42, '78), Constantin Grameni ('67) şi Cristian Ganea ('83), în vreme ce „golul de onoare” al lui CFR Cluj i-a purtat semnătura lui Philip Otele ('77).
Unul dintre cei doi antrenori de fotbal care asigură interimatul pe banca tehnică a lui CFR, după plecarea lui Adrian Mutu și până la venirea oficială a lui Dan Petrescu a avut o analiză rațională. „Trebuie să fim oneşti şi să recunoaştem superioritatea Farului. După prima repriză în care n-am existat, am fost slabi rău, le-am spus la pauză, mai rău de atât nu putem să fim! Am început mai bine a doua repriză, am avut două ocazii importante, dar pe contraatac s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ne punem toţi întrebarea (n.r. dacă CFR va ocupa un loc de cupe europene). Dacă vom juca în halul acesta, va fi greu. Bagheta magică este muncă şi iar muncă. Trebuie să munceşti şi să o iei de la început”, a comentat Francisc Dican, potrivit DigiSport. 

„Un rezultat rușinos, nu merităm să purtăm acest tricou”

„Este un rezultat ruşinos! Nu merităm niciunul să purtăm acest tricou! Degeaba face patronul eforturi mari la echipă şi investeşte bani. Dacă nu ne trezim, vom termina pe locul șase”, „a tunat” Mário Camora, care a adăugat: „Nu am vorbit cu Dan Petrescu. Patronul ne-a spus că, din vară, va veni la echipă. Trebuie să ne fie ruşine la toţi! Să nu ieşim din casă şi să câştigăm următorul meci, asta trebuie să facem! Nu suntem obişnuiţi cu genul ăsta de rezultate. Dacă ne prezentăm aşa, nu avem nicio şansă, până la finalul campionatului”, a spus Camora, conform aceleiași surse.
Pe de altă parte, Gică Hagi a jubilat. „Un meci perfect! Tot ce am pregătit s-a întâmplat. Acum mi-a crescut credibilitatea în faţa jucătorilor. Să joci cu CFR Cluj la nivelul acesta, să domini, să ai ocazii... Am împins jocul, am stat sus în jumătatea lor. A ieşit bine! Sunt trei jucători (n.r. despre Cojocaru, Munteanu, Grameni) talentaţi în faţă, demonstrează că merită să joace în prima ligă. Au multe de învăţat, de căpătat experienţă. Trebuie să muncească mult, contează cum vor progresa şi ce vor învăţat. Ambiţia face diferenţa. Sper să fie ambiţioşi”, a punctat și Hagi pentru PrimaSport. 
Farul Constanța ocupă locul doi în Superliga României, la 12 puncte distanță de FCSB, având un bilanț de trei victorii, o remiză și o înfrângere în play-off. Pe de altă parte, CFR Cluj e pe patru, în afara competițiilor europene, dar la egalitate de puncte cu ultima poziție care permite accesul, cu un singur meci câștigat, un egal și trei partide pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net