«Tricolorii», sub lupa impresarilor


    Jucătorii naţionalei s-au relaxat ieri înaintea meciului cu Congo, disputat după închiderea ediţiei
Jucătorii naţionalei s-au relaxat ieri înaintea meciului cu Congo, disputat după închiderea ediţiei

Campionii României Silviu Lung jr. şi Găman, plus Torje şi Ropotan, au fost ţintele emisarilor unor echipe ca Beşiktaş, Genclerbirligi sau Osmanlispor, dar şi a celor de la Lille.

Jucătorii echipei naţionale au avut o zi plină miercuri (25 mai), existând totuşi şi activităţi extra-sportive. După sesiunea de pregătire de dimineaţă, “Generalul” a programat câteva ceasuri de relaxare în zona lacului Pusiano. Fotbaliştii au admirat peisajul, iar Găman a fost interesat şi de ambarcaţiunile ancorate la mal.

Apoi, delegaţia s-a retras la hotel pentru a se odihni înaintea jocului cu Congo. Chiar dacă a fost doar un amical, jocul a stârnit interesul mai multor cluburi importante şi cel puţin patru echipe şi-au trimis oamenii în tribune pentru a-i monitoriza pe “tricolori”. Portarul Silviu Lung jr. şi Valerică Găman, campioni în Liga I alături de Astra, Adrian Ropotan, jucător ce evoluează la Pandurii, dar şi internaţionalul Gabi Torje au fost monitorizaţi. Turcii de la Beşiktaş, Genclerbirligi sau Osmanlispor, dar şi francezii de la Lille şi-au luat notiţe. Interesant e că Gabi Torje a activat în acest sezon chiar la Osmanlispor, dar va trebui să revină la Udinese, deşi italienii l-au împrumutat în fiecare an la echipe spaniole sau din “Ţara Semilunei”.

Andone, motiv de conflict între Cordoba şi naţională

Florin Andone e prins la mijloc
Florin Andone e prins la mijloc

Ibericii motivează că Florin Andone e determinant în lupta pentru play-off-ul de promovare în prima ligă, iar Iordănescu, care ar fi vrut să-l folosească şi aseară cu Congo, se teme că nu-l va avea la lot nici în amicalul cu Ucraina. „Vârful” de 23 de ani a iscat fără voia sa un adevărat scandal între reprezentanţii Cordobei, clubul unde e legitimat, şi cei ai echipei naţionale. Iordănescu şi-a pus colaboratorii să discute cu spaniolii, dorinţa fiind ca Andone să fie lăsat mai devreme în cantonamentul din Italia şi nu la data de 29 mai, atunci când grupările sunt obligate de UEFA să-şi lase jucătorii la loturile ţării lor. Însă românii au fost refuzaţi. Aseară, cu Congo, nu a fost la lot şi ar trebui să se alăture „tricolorilor” duminică, 29 mai. Atunci e ziua în care Cordoba joacă contra celor de la Mallorca şi „tricolorii” au amicalul cu Ucraina. Dacă nu ajunge, Andone aproape sigur nu va fi în lotul pentru Euro.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg