A murit CoCo Lee, vedetă Disney și cea care a dat voce filmului Mulan. Avea doar 48 de ani

Ultima actualizare:

Cântăreața și actrița CoCo Lee, născută în Hong Kong, a cărei carieră de zeci de ani a inclus zeci de albume, filme și emisiuni de televiziune de succes, a murit miercuri, au anunțat surorile ei pe rețelele sociale, relatează CNN.

image
image

CoCo Lee suferea de depresie

CoCo Lee a încercat să își ia viața duminică. A fost transportată la spital unde medicii s-au luptat să o salveze, dar nu a mai putut fi scoasă din comă. Actrița, în vârstă de 48 de ani a murit miercuri.

Carol și Nancy au mărturisit că sora lor suferea de depresie „de câțiva ani”.

Lee s-a născut în Hong Kong și a crescut în Statele Unite. Ea a cunoscut faima în anii 90 după ce, în timpul unei vizite înapoi la Hong Kong după liceu, a câștigat primul loc la un concurs de canto, care i-a început cariera muzicală. S-a bucurat de un succes enorm în Asia cu milioane de albume vândute. Ea a cântat în engleză, mandarină și cantoneză.

CoCo Lee a fost de asemenea vocea personajului principal a filmului Disney Mulan, în versiunea în mandarină și a interpretat o melodie din coloana sonoră a filmului Crouching Tiger, Hidden Dragon la premiile Oscar din 2001.

Mesajul surorilor lui CoCo Lee

Surorile actriței au scris că anul acesta acesta urma să aibă loc aniversarea de 30 ani de carieră a cântăreței și actriței CoCo Lee. „A câștigat nenumărate aprecieri internaționale cu melodii extrem de bine vândute și a lăsat publicului o impresie uluitoare despre performanțele sale live excelente”.

„Se știe, de asemenea, că CoCo a lucrat neobosit pentru a deschide o nouă lume pentru cântăreții chinezi pe scena muzicală internațională și a făcut totul pentru a străluci pentru chinezi. Suntem mândri de ea!” au scris surorile ei.

În mesaj, surorile lui CoCo Lee au cerut fanilor să le respecte durerea și intimitatea. Mesajul lor se încheie: „Deși CoCo nu a rămas în această lume prea mult timp, razele ei de lumină vor dura pentru totdeauna!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net