A murit Ronnie Spector, solista grupului The Ronettes, la 78 de ani

Ultima actualizare:

Ronnie Spector, solista grupului The Ronettes, a murit la vârsta de 78 de ani, a informat familia acesteia prin intermediul unui comunicat.

A murit Ronnie Spector, solista grupului The Ronettes Foto: Getty Images
A murit Ronnie Spector, solista grupului The Ronettes Foto: Getty Images

Ronnie Spector a fost principala solistă a trupei The Ronettes,cunoscută pentru melodii precum „Be My Baby” şi „Walking In The Rain”. 

Un comunicat emis de familia solistei a adus lămuriri cu privire la decesul artistei, explicând că aceasta a murit „după o scurtă luptă cu cancerul”, informează presa internațională.

A murit Ronnie Spector, solista grupului The Ronettes

Ronnie şi-a trăit viaţa cu o sclipire în ochi, cu o atitudine curajoasă, un viclean simţ al umorului şi cu un zâmbet larg. Era plină de iubire şi recunoştinţă. Sunetul ei voios, firea ei veselă şi prezenţa magică vor dăinui în toţi cei care au cunoscut-o, ascultat-o sau văzut-o”, a fost transmis în comunicat.

Ronnie Spector, pe numele său real Veronica Yvette Bennett, a devenit cunoscută în 1964, în timp ce cânta împreună cu sora ei mai mare şi cu o verişoară.

Grupul a atras atenţia producătorilor în timp ce cânta în cluburile din New York, iar în 1968, Veronica s-a căsătorit cu Phil Spector, producător și viitor coordonator al trupei. Cei doi au fost căsătoriţi timp de şase ani și au adoptat trei copii pe durata relației lor, care a fost una tumultuoasă.

Nu ne temeam să fim sexi. Asta era șmecheria noastră”, scria Spector în autobiografia ei din 2004. Ronnie a fost în mai multe rânduri denumită drep „fata rea a rock and roll-ului”.

Sub coordonarea lui Phil Spector, grupul a înregistrat melodiile de succes precum „Be My Baby” şi „Baby I Love You”. Phil a murit în închisoare, în 2021, în timp ce ispăşea o condamnare pentru omor.

„Be My Baby” a fost folosit pe coloana sonoră a mai multor filme, între care „Dirty Dancing” şi „Mean Streets”. Ronnie Spector s-a recăsătorit ulterior cu Jonathan Greenfield, care i-a fost şi manager.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net