Actor legendar imposibil de recunoscut la 93 de ani. Prima apariție publică după mult timp

Legendarul actor Gene Hackman, cunoscut pentru rolurile sale emblematice din filme precum The French Connection și Unforgiven, a fost văzut recent în Santa Fe, New Mexico. Actorul în vârstă de 93 de ani, care nu a mai apărut pe marile ecrane de aproape două decenii, a fost văzut lucrând în curte la ferma sa, lăsând impresia că se menține în mare formă, potrivit Marca.

semnul hollywood shutterstock 1764734210 jpg

După munca în grădină, actorul s-a urcat la volan și s-a dus la un fast-food din zonă, unde s-a bucurat de o masă copioasă chiar în parcarea localului. Aceasta este una dintre rarele ocazii în care fanii l-au mai văzut public ân ultimii ani pe legendarul actor.

Hackman și-a început cariera de actor în urmă cu aproape 70 de ani, după ce s-a înscris la Pasadena Playhouse în 1956. Acolo s-a împrietenit cu colegul său Dustin Hoffman. Hackman s-a mutat la New York în 1963 și a început să joace în mai multe piese Off-Broadway și în roluri mai mici la televiziune.

În cele din urmă și-a făcut un nume în anii 1970, cu interpretarea sa nominalizată la Oscar în filmul I Never Sang For My Father" și cu rolul câștigător al premiului Oscar din The French Connection". Hackman a continuat să aibă o activitate constantă de-a lungul anilor '70 și '80, jucând în filme emblematice precum The Poseidon Adventure", The Conversation", Superman: The Movie", Reds" și Mississippi Burning".

În anii '90 a câștigat al doilea Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în Unforgiven" și a continuat să joace în filme notabile precum The Firm", Wyatt Earp", The Birdcage" și Enemy Of The State".

S-a retras din actorie în 2008.

În ciuda succesului său incredibil, Hackman s-a retras din actorie în 2008, după ce și-a promovat cel de-al treilea roman, Escape From Andersonville". Într-un interviu acordat lui Larry King în 2004, el a anunțat că nu mai avea niciun proiect cinematografic nou în plan și că, în opinia sa, cariera sa de actor s-a încheiat.

Cu toate acestea, când a fost întrebat de GQ în 2011 dacă ar mai încerca vreodată să apară pe marele exran,  Hackman a răspuns: Dacă aș putea să îl fac în propria mea casă, poate, fără să deranjeze nimic și cu una sau două persoane".

Contribuțiile lui Hackman la Hollywood și în industria cinematografică au făcut din el o legendă, cu peste 100 de credite în palmares. El este una dintre ultimele legende în viață de la Hollywood, iar recenta sa apariție l-a readus în lumina reflectoarelor, amintindu-le fanilor de incredibila sa carieră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net