Actrița Anne Heche, decuplată de la aparate de familie

Ultima actualizare:

Anne Heche (53 ani) a murit din cauza unui traumatism cranian și a arsurilor grave, după ce, vinerea trecută, pe 5 august, s-a izbit cu mașina într-o casă dintr-un cartier rezidențial.

Anne Heche. Foto: Getty Images
Anne Heche. Foto: Getty Images

Clădirea a izbucnit în flăcări, iar Heche a fost scoasă din mașină și transportată de urgență la spital. Din păcate, aceasta nu a mai supraviețuit. Apropiații credeau că își va reveni, dar, din păcate, pe 8 august aceasta se afla într-o stare extrem de critică și a intrat în comă.

Citește și: «Din lumea de dincolo »- Recomandarea Click! Tv pentru marţi, 18 mai

La câteva zile, familia ei a anunţat că nu se aşteaptă ca ea să supravieţuiască şi că este menţinută în viaţă de aparate pentru a se determina doar dacă organele ei ar putea fi donate. În final, vineri seară familia a decis să o „elibereze”.

Fiul ei spunea că acum speră ca mama lui să fie într-o lume fără durere. „Eu şi fratele meu Atlas ne-am pierdut mama. După şase zile de schimbări emoţionale aproape incredibile, am rămas cu o tristeţe profundă, fără cuvinte. Sper că mama mea este eliberată de durere şi că a început să exploreze libertatea ei eternă”, a notat fiul actriţei, Homer Laffoon, în vârstă de 20 de ani, conform CNN.

Şi-a ascuns mult timp relația cu Ellen DeGeneres. Foto: Getty Images
Şi-a ascuns mult timp relația cu Ellen DeGeneres. Foto: Getty Images

Anne Heche, cu o avere estimată la 4 milioane de euro, a fost una dintre cele mai apreciate actrițe tinere de la Hollywood înainte ca relația ei cu Ellen DeGeneres să-i umbrească o carieră ce promite să fie înfloritoare.

A devenit imediat subiect de tabloide pentru mai bine de două decenii. Actrița a dezvăluit că nu mai fusese niciodată cu o femeie înainte și s-a culcat cu DeGeneres în prima noapte în care s-au întâlnit. Ea a descris aventura cu ea ca fiind «cel mai bun sex pe care l-a făcut vreodată».

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net