Actriță faimoasă, forțată de soț să facă sex în grup: „Mă distrugea pe dinăuntru”

Una dintre cele mai faimoase actrițe din istoria filmului, Jane Fonda nu a avut parte deloc de o viață liniștită. După ce a reușit să treacă peste o copilărie plină de încercări, celebra actriță de la Hollywood a sperat că a reușit să își găsească fericirea alături de primul ei soț. Însă lucrurile au devenit și mai triste pentru ea.

Dezvăluirile vin în cartea biografică a actriței / foto: Shutterstock
Dezvăluirile vin în cartea biografică a actriței / foto: Shutterstock

Actrița Jane Fonda, în vârstă de 85 de ani, nu a avut deloc parte de o viață tocmai fericită, în ciuda carierei de succes și a familiei care deja un renume în actorie. Fiica faimosului actor Henry Fonda, actrița a fost nevoită să se confrunte cu pierderea mamei la vârsta fragilă de doar 12 ani, după ce aceasta s-a sinucis, după ce deja tatăl lui Jane începuse procedura de divorț. Potrivit informațiilor oferite de către clickpentrufemei.ro, Jane Fonda a spus că moartea mamei ei a afectat-o profund, iar „brusc nu mai însemnam nimic pentru mine.”

După ce tatăl ei s-a recăsătorit de 3 ori, actrița a sperat că își va regăsi fericirea și vechea personalitate plină de ambiție în viața de adult, pe care a decis să o împartă cu regizorul Roger Vadim, primul ei soț. Însă actrița nu a reușit deloc să aibă parte de fericire alături de acesta, după ce regizorul din Franța i-a cerut să aducă și alte femei în patul lor.

„Relația pe care am avut-o cu Roger Vadim consta în a aduce în patul nostru și alte femei”

Dezvăluirile lui Jane Fonda vin din cartea ei biografică, în care scrie că „relația pe care am avut-o cu Roger Vadim consta în a aduce în patul nostru și alte femei.” Dezvăluirile șocante continuă, actrița spunând că situația începuse să o afecteze emoțional, ajungând în situația de a numai mânca aproape nimic.

Ea a mai spus că partidele de sex în trei au crescut rapid la 4, apoi devenind orgii în toată regula, deși mărturisește că acest fapt o „distrugea pe dinăuntru.” Totul începuse la dorința regizorului francez Roger Vadim, de care actriței îi era greu să se despartă, mai ales după copilăria turbulentă de care a avut parte. „El, put și simplu, mă valida”, declară aceasta. Însă, în cele din urmă, Jane Fonda a reușit să pună capăt relației, iar cei doi au divorțat în anul 1973.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net