Acum s-a aflat! De ce a murit actorul Bob Saget, găsit fără suflare într-o cameră de hotel

Vestea că actorul Bob Saget, cunoscut mai ales datorită rolului pe care l-a jucat în serialul de succes ”Casa plină”, a fost găsit mort într-o cameră de hotel a șocat întreaga lumea artistică. La o lună de la tragedie, familia a dezvăluit cauza decesului.

Actorul Bob Saget a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Actorul Bob Saget a fost găsit mort într-o cameră de hotel

Familia lui Bob Saget a dezvăluit că actorul din ”Casa plină”, a murit din cauza unui traumatism cranian.

Actorul a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Orlando, la numa câteva ore după un spectacol și după ce transmisese un mesaj plin de entuziasm pe Twitter. Saget își exprima bucuria de a fi urcat pe scenă în fața publicului din Jacksonville.

Polițiștii chemați la fața locului nu găsiseră urme ale vreunui atac criminal, nici dovezi ale consumului de substanțe interzise.

Bob Saget s-a lovit la cap înainte de culcare

Miercuri, familia actorului a dezvăluit că un traumatism cranian i-a provocat acestuia moartea.

„Autorităţile au determinat că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian. S-a lovit accidental la ceafă de ceva, nu şi-a pus întrebări şi s-a culcat”, a precizat familia, într-un comunicat transmis de AFP, adăugând că decesul nu a fost legat de consumul de droguri sau de alcool. 

Imediat după moartea actorului, familia a transmis un mesaj tulburător.

Suntem devastați să confirmăm că iubitul nostru Bob a murit astăzi. El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, susținând spectacole live și aducând oameni din toate categoriile sociale împreună cu umorul său. Deși avem nevoie să ne fie respectată intimitatea în aceste moment, te invităm să ni te alături pentru a ne aminti dragostea și veselia pe care Bob le-a adus lumii”, a transmis familia Saget.

Bob Saget a jucat rolul unui tată văduv în serialul ”Casa plină”

Bob Saget avea 65 de ani și se făcuse cunoscut prin rolul interpretat în serialul de succes din anii 1990 ”Casa plină” / ”Full House”. Saget a jucat rolul lui Danny Tanner, un tată văduv cu trei fete, dintre care două gemenne, interpretate de surorile Mary-Kate și Ashley Olsen.

Pe lângă „Casa plină”, Bob Saget a narat „How I Met Your Mother” (CBS), serial cu nouă sezoane, difuzat între 2005 şi 2014, a regizat filmele „Dirty Work” (1998), cu Norm Macdonald şi Artie Lang în distribuţie, „Farce of the Penguins” şi a apărut în „Entourage”, a fost gazda „1 vs. 100” şi „Nashville Squares” şi a competiţiei „The Masked Singer” în 2020.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net