Adele a slăbit dramatic. A uimit cu o talie de viespe, în noul său videoclip

Ultima actualizare:

Adele și-a dezvăluit silueta uimitoare, după pierderea spectaculoasă în greutate, în teaser-ul pentru noul ei videoclip al piesei «Oh My God» Superba blondă are o talie de viespe, după ce a slăbit aproximativ 45 de kilograme. 

Adele a slăbit spectaculos Foto: Instagram
Adele a slăbit spectaculos Foto: Instagram

Cântăreața în vârstă de 33 de ani apare într-o rochie care îi scoate în evidență silueta, în noul său videoclip.

Iluminată din spate de un cerc uriaș, ținuta elegantă a lui Adele este dezvăluită cu o rochie florală, mănuși lungi și o mantie albă.

Adele arată extraordinar în noul său videoclip

Videoclipul complet va fi lansat miercuri, 12 ianuarie, iar Adele și-a anunțat fanii pe Instagram: „Odihnită și Re-Set! Mă simt pregătită pentru 2022, urmează atât de multe, sunt nerăbdătoare să vedeți toate acestea!”.

A fost un an masiv pentru Adele, ea a revenit în topurile muzicale cu albumul de succes «30», cel mai bine vândut al anului în Marea Britanie.

Adele o duce bine pe toate planurile. Are o avere fabuloasă și nu se uită la bani atunci când face o investiție. Recent, ea a cumpărat fosta casă a lui Sylvester Stallone din Statele Unite pentru suma de 42 de milioane de lire sterline.

Foto: Instagram

În plus, ea și-a găsit dragostea! Adele este într-o relație cu agentul sportiv Rich Paul/

Ea și-a transformat, de asemenea, corpul, într-un mod spectaculos, după ce a slăbit extrem de mult. Vedeta a surprins pe toată lumea cu noua ei siluetă, pentru care a lucrat din greu, cu mult sport și cu o dietă echilibrată.

După ce a trecut printr-un divorț la sfârșitul anului 2019, Adele, care este mama unui copil, a susținut că vrea să devină mai sănătoasă pentru fiul ei, Angelo James Konecki ( 9 ani).

„A ajuns la punctul în care nu s-a simțit grozav. Știa că trebuie să schimbe ceva, pentru că vrea să fie cea mai sănătoasă mamă posibilă'', a declarat o sursă apropiată de artistă pentru PEOPLE.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net