Ce relație a fost între Kirstie Alley și John Travolta

Kirstie Alley și John Travolta au jucat împreună în comedia „Look who's talking”/„Uite cine vorbește”, filmul lansat în anul 1989. La acel moment, actrița era căsătorită cu cel de-al doilea soț, pe nume Parker Stevenson. Însă, verigheta de pe deget nu a împiedicat-o să se îndrăgostească de doi colegi de pe platourile de filmare. Amândoi erau tineri, faimoși și adorați de femeile din întreaga lume: John Travolta și Patrick Swayze.

Au avut una dintre cele mai durabile prietenii de la Hollywood, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei romantice Look Who’s Talking. Însă, au fost mai mult decât niște simpli colegi. Kirstie Alley era căsătorită, dar s-a îndrăgostit atât de tare, încât era în stare să îl părăsească pe soțul ei de dragul lui John Travolta.

Citește și: Kirstie Alley s-a iubit cu Patrick Swayze când era căsătorit. Dramele care l-au făcut pe actorul din „Dirty Dancing” să descopere alcoolul

Adevărul despre relația dintre Kirstie Alley și John Travolta

S-au cunoscut în anul 1989, la filmările pentru pelicula atât de îndrăgită de public, Look Who’s Talking / Uite cine vorbește. Chimia lor de pe ecran s-a transpus și în viața reală, deși Kirstie Alley era atunci la al doilea mariaj. Un an mai târziu, începeau filmările pentru partea a doua a seriei. 

„Aproape am fugit de acasă ca să mă căsătoresc cu John. Îl iubeam și încă îl iubesc. Dacă nu eram căsătorită, aș fi fugit să mă mărit cu el. Când ești mereu pe drumuri și faci un film, este foarte ușor să te îndrăgostești de actorul din rolul principal. Timp de un an de zile, ești mereu alături de el, cred că este foarte greu să nu faci asta”, a dezvăluit Kirstie Alley despre John Travolta, într-un episod Celebrity Big Brother U.K. în august 2018, conform US Magazine.

Actrița se căsătorise cu Parker Stevenson în anul 1983, iar din mariajul lor au venit pe lume doi copii: William și Ellie. Ulterior, după ce a cunoscut-o pe Kirstie Alley, și John Travolta și-a oficializat relația cu actrița Kelly Preston în anul 1991, iar din relația lor au venit pe lume trei copii: Ella, Benjamin și Jett.

Kirstie Alley a povestit și cum și-ar fi dorit să se întâmple nunta ei cu John Travolta.

„Ceremonia ar fi avut loc într-un avion, pentru că el deține unul. Și credeți-mă fetelor, știu că nu pare așa de important ca el să dețină un avion privat, dar contează. Pe măsură ce îmbătrânești, nu mai vrei să pierzi timpul în aeroporturi”, a povestit actrița, în show-ul menționat anterior.

Iată și: Kirstie Alley a vrut să facă sex cu John Travolta. Ce s-a întâmplat

Ce spunea John Travolta despre Kirstie Alley

După câteva luni de la declarațiile actriței, și John Travolta a vorbit deosebit de frumos despre ea, numind-o cea mai bună prietenă și sufletul lui pereche. Deși nu s-a întâmplat vreodată ceva fizic între ei, legătura lor a fost atât de strânsă încât au rămas foarte apropiați până la moartea îndrăgitei actrițe.

„Aș face orice proiect cu Kirstie”, mai dezvăluia John Travolta. Și s-a ținut de promisiune, căci a apărut în anul 2013 în sitcom-ul ei. 

Uite și: Kirstie Alley, la 70 de ani. Ce fumoasă era actriţa în miniseria Nord şi Sud, atunci când s-a îndrăgostit de Patrick Swayze!

După moartea actriței, John Travolta a fost printre primii care au reacționat public.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie”, a scris celebrul actor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net