Al Pacino, tată pentru a patra oară, la 82 de ani. Iubita lui are numai 29 de ani!

Deși nimeni nu știe exact, se crede că Al Pacino și Noor Alfallah, actuala sa parteneră de viață sunt împreună din timpul pandemiei de coronavirus. Eu fost văzuți pentru prima dată împreună în aprilie 2022.

Al Pacino va deveni tată la 82 de ani / foto: arhivă
Al Pacino va deveni tată la 82 de ani / foto: arhivă

Acum, Noor Alfallah este însărcinată în opt luni, dar sexul copilului este încă necunoscut, sau cel puțin nu a fost făcut public.

Al Pacino are deja alţi trei copii: Julie Marie, 33 de ani, a cărei mamă este profesoara de teatru Jan Tarrant, şi gemenii Anton şi Olivia, 22 de ani, rodul unirii sale cu actriţa Beverly D'Angelo.

În trecut, Al Pacino a dezvăluit că este un tată foarte atent: „Am grijă de ei. Fac parte din viaţa lor. Când nu sunt lângă ei, mă întristează, şi sunt şi ei trişti...”.

Și De Niro a devenit tată la 79 de ani, dar nu se știe cine e mama

În urmă cu câteva săptămâni, o altă legendă de la Hollywood, prietenul său Robert de Niro, a anunţat şi el o veste similară:

„Tocmai mi s-a născut un copil”, a dezvăluit astfel la televiziunea americană actorul în vârstă de 79 de ani.

Un reprezentant al lui De Niro a confirmat ulterior publicației ET Canada că actorul este acum tată a șapte copii, deși nu este clar cine este mama.

De Niro are doi copii, Drena - 51 de ani - și Raphael - 46 de ani, cu prima sa soție, Diahnne Abbott.

De asemenea, actorul în vârstă de 79 de ani are și gemeni de 27 de ani, Aaron și Julian, cu o fostă iubită, Toukie Smith.

Ulterior, s-a recăsătorit și mai are doi copii cu fosta soție Grace Hightower, Elliot, în vârstă de 25 de ani, și Helen, în vârstă de 11 ani.

El a fost văzut în public pe 22 martie cu iubita lui, Tiffany Chen, care părea să fie însărcinată. Ea este instructoare de fitness. Pe fetiță o cheamă Gia. 

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net