Prima fotografie cu Gia, al șaptelea copil al lui Robert De Niro, născut la 51 de ani față de primul său copil

Ultima actualizare:

Primele imagini cu cel de-al șaptelea copil al lui Robert de Niro, o fetiță născută în mare secret, au fost făcute publice în emisiunea CBS Morning. Fotografia i-a făcut pe cei prezenți în studio să exclame de încântare.

robert de niro afectat de coronavirus jpeg

Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oră în luna aprilie, însă timp de o lună a ținut în secret evenimentul din viața sa. Totul a ieșit la iveală în timpul unei emisuni  când a fost întrebat de cei 6 copii ai lui.

Șapte de fapt... tocmai am devenit tată pentru a șaptea oară”. A fost o surpriză pentru cei din studio, dar și pentru telespectatori.

Uneori copiii nu sunt de acord cu mine, dar sunt respectuoşi. Fiica mea, care are 11 ani, îmi dă bătăi de cap, mă mai cert cu ea, dar o ador... Şi acum cu cel mai mic... o să urmeze multe," a detaliat De Niro.

Celebrul actor mai are şase copii din cele două căsnicii anterioare, cea mai mare fiind fiica sa adoptivă, în vârstă de 51 de ani.

De Niro a făcut publică prima fotografie cu Gia

Robert De Niro a trimis o fotografie cu gingașa Gia, la o lună de la naștere, emisiunii CBS Morning. Moderatoarea a difuzt imediat poza, iar reacția celor din studio a fost pe măsură.

Robert De Niro and his partner Tiffany Chen welcomed Gia Virginia Chen-De Niro in early April — and now, she’s making her national TV debut on #CBSMornings. https://t.co/OJJxGcEKlU pic.twitter.com/opiFRpWkRs

— CBS Mornings (@CBSMornings) May 11, 2023

Paparazzi au surprins-o apoi pe mamă pe stradă cu micuța în brațe.  Tiffany Chan era îmbrăcată sport și purta mască de protecţie şi ochelari de soare.  Ea este antrenoare de arte marţiale și se spune că are 45 de ani.

Gia Virginia s-a nascut pe 6 aprilie, iar De Niro a spus telefonic la emisiunea CBS Morning că fetița a cântărit la naștere 8 kilograme.

„Acest copil este plănuit”, a spus de Niro, adăugând că amândoi și-au dorit copilul și sunt foarte fericiți.

„A venit pe lume din dragoste”, a mai spus celebrul actor în vârstă de 79 de ani

În afară de bebelușa Gia, actorul din „Nașul” mai are șase copii copii: Drena (51 de ani) și Raphael (46 de ani) cu fosta soție Diahnne Abbott, Elliot (25 de ani) și Helen (11 ani) cu a doua soție Grace Hightower și gemenii Aaron și Julian (27 de ani) cu fosta iubită, Toukie Smith.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net