Soția actorului George Clooney, apariții spectaculoase la Festivalul de Film de la Veneția. Ținutele cu care i-a cucerit pe toți. FOTO

Ultima actualizare:

 Amal Clooney a fost alături de soțul ei până în ultima clipă, la premiera filmului „Wolfs”. Vedeta a avut câteva apariții spectaculoase în cadrul Festivalului de la Veneția 2024, acolo unde a făcut furori cu ținutele sale. 

Amal și George Clooney la Festivalul de Film de la Veneția / Foto: profimedia
Amal și George Clooney la Festivalul de Film de la Veneția / Foto: profimedia

Amal Clooney, ținute de vis la Festivalul de la Veneția

Amal și George Clooney trăiesc o poveste de dragoste incomparabilă, de mai bine de 2 ani. Avocata a ținut să își însoțească partenerul la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, acolo unde a purtat mai multe ținute de gală. Una dintre ținute a fost compusă dintr-o salopetă portocalie, cu un guler fals la gât și o centură care atârna din spate până în zona coapselor.

De asemenea, vedeta de la Hollywood, în vârstă de 46 de ani, a purtat o pereche de sandale cu bretele argintii și a accesorizat întregul outfit cu o geantă albă de la marele brand, Prada. La rândul său, George, în vârstă de 63 de ani, a purtat un tricou bleumarin și o pereche de pantaloni în nuanțe gri cu mocasini.

Tot în cadrul Festivalului de Film, Amal Clooney a purtat o rochie galbenă și o pălărie de soare, alături de o pereche de tocuri de culoare bej. Mai târziu, aceasta s-a schimbat într-o rochie neagră elegantă și lejeră, iar ulterior a ales să poarte o rochie în stil sirenă, croită cu franjuri și numită de designeri „furtuna luminoasă”.

Așadar, la premiera filmului „Wolfs”, cuplul Clooney a defilat fermecător pe covorul roșu. Mai mult, în cadrul marelui eveniment, cei doi s-au întâlnit cu Ines Ramon și Brad Pitt, care la rândul lor au făcut furori prin aparițiile grandioase.

A primit premiul de onoare la Festivalul de Film

Amal Clooney a primit un premiu de onoare la Festivalul de Film, potrivit people.com. Soția lui George s-a fotografiat împreună cu alesul inimii ei la Premiile DVF de la Veneția. De asemenea, avocata a primit distincția DVF Leadership Award împreună cu alte 4 femei.

Pe lângă faptul că mereu a dat dovadă de eleganță și rafinament, Amal s-a arătat și o femeie inteligentă. Vedeta este avocată pentru drepturile omului și este recunoscută de oameni din toată lumea pentru activitatea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net