Ariana Grande și-a pus pe ea o „floare” de 7.000 $

O apariție ca-n basme! Ariana Grande (30 de ani) a  „înflorit” într-o creație florală 3D a lui Oscar de la Renta, în timp ce a urcat pe scenă alături de colega ei din filmul „Wicked”, Cynthia Erivo, la CinemaCon 2024 din Las Vegas. 

Ariana Grande, într-o rochie în formă de floare, de la Oscar de la Renta
Ariana Grande a purtat o rochie Oscar de la Renta (Foto: Instagram)

Blondina – care o interpretează pe Glinda în viitoarea adaptare cinematografică a musicalului de pe Broadway – a uimit într-o rochiță mini de culoare roz, fără bretele, în valoare de aproximativ 7.000 de dolari.

Ținuta a arătat ca o floare masivă. Petalele sale 3D au fost aranjate deasupra unei rochii de mătase albă.

Ariana Grande, divorț cu scandal

Ariana Grande, care are o avere de 240 de milioane, a divorțat recent de Dalton Gomez, iar în prezent se iubește cu actorul american Ethan Slater. Cei doi sunt oficial împreună din iulie 2023, dar se zvonește că se iubesc de pe vremea când ambii aveau alți parteneri. Ethan era căsătorit cu Lily Slay, care abia ce îl făcuse tătic. Mai mult, cele două cupluri se întâlneau des și se considerau prieteni de familie.

Divorțul dintre și Dalton Gomez s-a finalizat abia în martie anul acesta, deși ei s-au despărțit de mai bine de un an. Căsnicia lor a durat doar trei ani și nu au avut copii împreună. O hotărâre a Curții Superioare din Los Angeles a finalizat recent despărțirea acestpra. Ariana Grande și Dalton Gomez aveau un contract prenupțial, dar s-au înțeles ca Grande să facă o plată unică de 1,25 milioane de dolari către Gomez.

Pe lângă această sumă deloc mică, înțelegerea i-a acordat lui Gomez și jumătate din veniturile obținute din vânzarea casei lor din Los Angeles. Mai mult, Ariana Grande va plăti până la 25.000 de dolari pentru onorariile avocaților săi, însă nu va plăti nici o pensie alimentară viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
cub iuliana luciu png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
florin piersic jpg
Ce anume a amuzat-o teribil pe Anda Adam
image png
cub sensy png
image
actualitate.net
image
actualitate.net