Artist celebru, implicat într-un teribil accident! Trupa lui a fost nevoită să încheie turneul mondial

Ultima actualizare:

Un renumit artist internațional și-a speriat fanii în urma unui accident pe care l-a suferit. Ce a pățit Matthias Jabs, chitaristul trupei Scorpions, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Chitarist / foto: Pixabay
Chitarist / foto: Pixabay

Chitaristul faimoase trupe rock germane Scorpions a necesitat două operații la mâna stângă și la piciorul stâng, toate în decursul acestei luni. Trupa a fost nevoită să anuleze cele cinci concerte pe care le avea programate la: Nurnber, Hamburg, Leipzig, Koln și Frankfurt, care făceau parte din turneul mondial „Love at First Sight”. 

Matthias Jabs: „Voi face tot posibilul ca să pot cânta”

Un nefericit incident l-a trimis pe chitarist pe mâna medicilor. Matthias Jabs a căzut pe scări în timp ce se afla în casa de vacanță din Germania. În urma căzăturii pe scara din casă cu 16 trepte, artistul și-a rupt mâna și piciorul stâng. 

Prin intermediul unui mesaj postat în social media, membrul trupei Scorpions a anunțat că a fost operat la mână și la picior de către cei mai buni specialiști. De asemenea, speră că procesul de recuperare va fi unul ușor. 

„Am fost operat atât la mână, cât și la picior, de către cei mai buni specialiști din Hamburg. Acum trebuie să încep procesul de vindecare și recuperarea fizică pentru o revenire cât mai rapidă. Voi face tot posibilul ca să pot cânta din nou la chitară pe scenă cât mai repede posibil. Sunt foarte optimist că voi concerta din nou în curând alături de colegii mei”, spune Matthias Jabs.  

Matthias Jabs a fost operat / foto: Facebook
Matthias Jabs a fost operat / foto: Facebook

Au fost anulate concertele din luna septembrie 

În urma accidentării chitaristului, restul concertelor care erau programate pentru luna în curs au fost anulate. Trupa Scorpions a fost înființată în anul 1965, la Hanovra, în Germania. Cunoscutul chitarist Matthias Jabs i s-a alăturat în anul 1978, iar de atunci a continuat să facă parte din cadrul celei mai cunoscute trupe rock de pe planetă. 

Până în prezent, Scorpions a bifat nouă concerte în România, cel mai recent fiind în anul 2013, la Romexpo, în București. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net