Tragedie pe un drum din România. Un bărbat a intrat intenționat cu 150 km/h într-un TIR. Ce l-a determinat să recurgă la acest gest sinucigaș

Ultima actualizare:

Un accident mortal, care pare a fi rezultatul unei acțiuni intenționate, a avut loc marți după-amiază, pe Drumul European E85, în zona localității Bizighești, județul Vrancea. Un bărbat din Mărășești și-a pierdut viața după ce a accelerat mașina pe care o conducea până la 150 km/h și a intrat frontal într-un autotren. Evenimentul vine în contextul unui conflict grav cu soția sa, conflict care s-a transformat într-o tragedie.

Accident mortal.
Accident mortal.

Un act intenționat?

Anchetatorii suspectează că accidentul a fost un gest deliberat, o sinucidere, cauzată de remușcările bărbatului în urma unui act de violență extremă asupra soției sale. Înainte de accident, bărbatul ar fi atacat-o pe soția sa cu un ciocan, lovind-o în cap și lăsând-o într-o baltă de sânge. Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, unde primește îngrijiri medicale.

Fuga de la locul faptei și sfârșitul tragic

După agresiune, bărbatul a fugit de la locul incidentului, fiind căutat de poliție. În loc să se predea, el s-a urcat în mașină și a condus cu viteză excesivă pe E85, unde, conform primelor cercetări, ar fi intenționat să-și încheie socotelile cu viața. Impactul a fost devastator, rezultând moartea instantanee a bărbatului.

Cercetările continuă

Poliția a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului și ale conflictului dintre soți. „Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că pe DN2 E85, în afara localității Bizigești, s-a produs un accident rutier. În urma impactului dintre cele trei autovehicule implicate, a rezultat decesul unui bărbat. În prezent, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat un reprezentant al IPJ Vrancea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net