Au trecut prin chinul vieții lor, după ce au fost violate fără milă! Cine sunt vedetele care au suferit o adevărată traumă

Multe vedete din showbiz-ul internațional au devenit victimele agresiunilor sexuale. Au fost violate fără milă și credeau că viața lor nu mai are niciun sens, însă mereu au găsit puterea să meargă mai departe. Au o viață de succes și sunt fericite acum, însă doar ele știu teroarea prin care au trecut. 

Vedete care au fost violate / foto: Pexels
Vedete care au fost violate / foto: Pexels

Una dintre cele mai mari nedreptăți care i se poate face unei persoane este să fie agresată sexual. Victimele unor astfel de acte pline de cruzime cu greu reușesc să treacă peste durerea și traumele provocate, însă cu sprijin și ajutor pot duce o viață cât de cât liniștită. Află din rândurile de mai jos povestea celor care au devenit pradă călăilor lor. 

Oprah Winfrey 

Oprah Winfrey a fost victima abuzului sexual
Oprah Winfrey a fost victima abuzului sexual

Este una dintre cele mai celebre prezentatoare de televiziune din lume, admirată pentru franchețea cu care luptă pentru adevăr. Ascultătoare și un adevărat sprijin pentru femei, Oprah Winfrey avea să treacă prin drama vieții ei, fiind abuzată sexual la vârsta de doar 9 ani, pe vremea în care era doar o copilă.

Lady Gaga 

Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată
Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată

Numele ei răsună pe întreg apamondul, fiind o artistă de succes, iubită de milioane de oameni. Ceea ce nu mulți au știut, dar ea a ales să dezvăluie a fost faptul că la vârsta de 19 ani a devenit una dintre zecile de milioane de victime ale abuzurilor sexuale. 

Lady Gaga a scris chiar și o melodie prin care și-a exprimat durerea și furia pe care le acumulase după experiența neplăcută: hitul „Swine”. 

„Melodia Swine este despre viol. Este despre furie și acumulasem o cantitate mare de suferință pe care am simțit nevoia să o exprim.”, a declarat Lady Gaga, acum ceva timp, la post de radio. 

Ashley Judd 

Ashely Judd, victima violului
Ashely Judd, victima violului

Celebra actriță a dezvăluit că a fost violată la o vârstă fragedă. A vorbit despre această traumă în biografia sa „All That Is Bitter and Sweet”. 

„Știți, este prea târziu pentru a vă întoarce și a avea o copilărie fericită, dar din harul lui Dumneze,u care poate fi un program destul de simplu de recuperare, viața este bună astăzi”, a scris ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net