Lady Gaga, nemachiată și cu o ținută surprinzătoare pe scena Premiilor Oscar. A cântat fabulos și a avut un mesaj tulburător

Ultima actualizare:

Lady Gaga a uimit întrega asistență de la Premiile Oscar. A sosit la ceremonie într-o interesantă rochie neagră, dar după momentul ședinței foto de la intrare, cântăreața a renunțat la ținuta elegantă. A apărut pe scenă pentru a interpreta cântecul său nominalizat la Oscar, în tricou și blugi rupți. Mai mult, a fost complet nemachiată, scrie People.

Lady Gaga a apărut pe scenă în altă ținută decât cea de la venire. Foto: captură ABC
Lady Gaga a apărut pe scenă în altă ținută decât cea de la venire. Foto: captură ABC

Prezența lui Gaga și vocea puternică au contrastat cu ținuta ei de performanță redusă, care includea doar un tricou negru, blugi rupti și adidași. Mai mult, machiajul de la venire dispăruse de pe fața cântăreței în momentul în care a urcat pe scenă. Nu a mai avut nici coafura pe care a avut-o la sosire. Ea a ales să își prindă părul într-o simplă împletitură franțuzească.

Înainte de începe să cânte, actrița din ”A Star Is Born” a transmis de pe scenă un mesaj puternic despre comunitate și dragoste.

”Cred că toți avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie de multă dragoste pentru a merge prin această viață. Cu toții avem nevoie de un erou uneori – sunt eroi peste tot în jurul nostru, în locuri modeste. Dar, s-ar putea să descoperi că ai putea fi propriul tău erou. chiar dacă te simți rupt în interior”, a spus Lady Gaga înainte să înceapă să cânte.

Performanța lui Gaga pe scena Oscarurilor a fost fabuloasă și a ridicat asistența în picioare.

Aspectul natural relaxat al lui Gaga de pe scenă a fost într-un contrast izbitor cu apariția ei de pe covorul de culoarea șampaniei. Înainte de ceremonie, ea a atras lumina reflectoarelor cu o rochie Versace mulată, cu mâneci lungi și cu un corset din plasă. Talia joasă îi scotea în evidență silueta.

Ca accesoriu la rochie ea a purtat un colier de diamante. Machiajul a fost impecabil, alegând un cenușiu pentru ploape ceea ce a făcut să îi scoată în evidența ochii, iar pentru buze a folosit un roșu aprins. Toate acestea nu au mai fost însă la momentul de pe scenă, alegând o ținută cu totul surprinzătoare pentru eleganța evenimentului, dar extrem de relaxantă.

Un moment de la sosirea cântăreței a fost surprins de camerele video. Ea s-a întors din drum și a sărit să ajute un fotograf care în agitația creată și-a pierdut echilibrul și a căzut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net