Lady Gaga revine pe platoul de filmare! Este partenera lui Joaquin Phoenix, în noul „Joker"

Ultima actualizare:

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Lady Gaga a fost confirmată oficial pentru un rol în filmul Joker 2, care va fi lansat pe 4 octombrie 2024, la exact cinci ani de la lansarea primului film care spune povestea lui Arthur Fleck, un bărbat cu foarte multe traume nerezolvate. 

Lady Gaga și Joaquin Phoenix vor juca împreună în noul film Joker
Lady Gaga și Joaquin Phoenix vor juca împreună în noul film Joker

Lady Gaga revine din nou pe ecranele de cinema! Artista a acceptat să facă parte din filmul Joker: „Folie à Deux". Astfel, ea va fi partenera lui Joaquin Phoenix, iar șansele ca pelicula să obțină un Oscar sunt destul de ridicate! Ambii artiști au bifat deja obținerea acetui premiu: Joaquin pentru rolul din Joker, iar Lady Gaga pentru coloana sonoră a filmului „A star is Born", în care a jucat alături de actorul Bradley Cooper. 

Citește și: Joker se întoarce! Cecul incredibil pe care îl va încasa Joaquin Phoenix 

Lady Gaga, noua Harley Quinn? 

Continuarea superproducției „Joker" din 2019 va fi un musical, iar Lady Gaga se alătură universului DC Comics într-un rol ce se speculează a fi cel al lui Harley Quinn, psihiatra lui Joker, care îi devine parteneră de viață, într-o relație complet disfuncțională.

În plus și denumirea filmului pare să ofere iubitorilor un indiciu referitor la ceea ce trebuie să se aștepte de la noua peliculă: „Folie à Deux” desemnează o tulburare psihotică în comun, care afectează persoanele care trăiesc împreună, în general membrii aceleiași familii.

Vezi și: Bradley Cooper, surprins în timp ce săruta pasional un bărbat, în New York 

Joaquin Phoenix a semnat un contract fabulos pentru a reveni pe ecrane ca Joker 

Conform publicației Variety, Joaquin nu a fost ușor de convins să accepte să revină în pielea personajului Arthur Fleck, însă a acceptat rolul dificil în schimbul a nu mai puțin de 20 de milioane de dolari.  

Motivul pentru care Joaquin nu ar fi dorit să redevină din nou Fleck în fața camerelor este unul simplu: personajul Joker este unul complex de interpretat și presupune o anume tărie psihică, conform lui Joaquin. 

Lady Gaga nu este străină platourilor de filmare. Artista a reușit să obțină premiul Oscar pentru pelicula „A star is born". De altfel, s-a zvonit că apropierea pe care a avut-o cu Bradley Cooper pe platoul de filmare a peliculei a fost și motivul care a stat la baza divorțului acestuia de fotomodelul Irina Shayk.

Ar putea să te intereseze și: Lady Gaga a strălucit la premiera filmului „A star is born" 

Desigur, timpul a trecut și a demonstrat că între Lady Gaga și Bradley Cooper nu a fost vorba decât despre o strânsă prietenie și o chimie deosebită care a reușit să ajungă la inimile publicului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net