The Batman, în primul loc în SUA. Merită să vezi noul film de la Warner Bros?

Ultima actualizare:

„The Batman”, noul film care continuă aventurile liliacului mascat, a ajuns în cinematografe, iar încasările nu sunt deloc de luat în derâdere, cu 66 de milioane de dolari în doar câteva zile. 

image

După o perioadă în care ne-am concentrat pe personajul „Joker”, a venit vremea să îl revedem pe Bruce Wayne în lupta sa împotriva infractorilor.

Noul film „The Batman” și-a menținut poziția în rândul box-office-ului american, pentru a doua săptămână la rând, potrivit cifrelor înregistrate de către Exhibitor Relation. 

Ce încasări a reușit să strângă The Batman?

Filmul a reușit să atragă încasări de aproximativ 66 de milioane de dolari într-o perioadă extrem de scurtă: de vineri până duminică, în Statele Unite și Canada, „The Batman” a reușit să câștige aproximativ 238 de milioane de dolari doar în Statele Unite, la care se adaugă un câștig de pe piața internațională de aproximativ 224 de milioane de dolari. 

Povestea din The Batman continuă aventurile lui Bruce Wayne, care este jucat de către Robert Pattison, de data aceasta. Pattison și-a clădit cariera cinematografică prin prezența sa în mai multe producții de succes: Saga Amurg, Tenet și The Lighthouse. 

În acest moment, producția de la Warner Bros se bucură de nota 8,4/10 pe IMDb, în urma a aproximativ 200,000 de recenzii, aflându-se, în acest moment, cu alt film important din serie, The Dark Night Rises

Anterior, fanii seriei Batman au putut observa o dezvoltare importantă a personajului The Joker, după ce filmul cu același nume a reușit să ofere fanilor o privire în trecutul personajului și modul în care acesta a reușit să ajungă personajul negativ principal din această serie.

De data aceasta, Batman este nevoit să meargă pe drumul lui Riddle, un criminal în serie care a început să ucidă personalități politice cheie din Gotham. Prin această mișcare, Batman este nevoit să investigheze și corupția din oraș și, cel mai important, să pună la îndoială implicarea familiei Wayne în activitățile orașului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net