Bradley Cooper, surprins când săruta pasional un bărbat, în New York

Actorul american Bradley Cooper a fost surprins când săruta pasional un bărbat, într-un parc din New York.

image
Bradley Cooper, surprins când filma scena sărutului cu Matt Bomer. Foto: Twitter

Este vorba despre colegul de platou al laureatului premiului Oscar, actorul Matt Bomer, cei doi fiind surprinși în timp ce turnau o scenă pentru viitorul film Netflix, Maestro, în care Bradley Cooper îl interpretează pe compozitorul Leonard Bernstein.

Mai multe fotografii sunt disponibile aici - click pentru acces.

Matt Bomer interpreteaz─â rolul unui interpret la clarinet, un fost partener, ├«n via╚Ťa real─â, al compozitorului Bernstein, a c─ârui poveste de via╚Ť─â a inspirat filmul.

Interpreteaz─â rolul principal din filul Maestro

Bradley Cooper interpreteaz─â rolul principal, dar este, totodat─â, ╚Öi scenarist ╚Öi regizor al filmului produs de Netflix. Click! a relatat despre anumite secven╚Ťe ale produc╚Ťiei, ├«n care actorul interpreteaz─â personajul principal ╚Öi ├«n anii b─âtr├óne╚Ťii, Bradley Cooper fiind de nerecunoscut datorit─â machiajului.

Citește și: Actorul Bradley Cooper, de nerecunoscut! Uite cum s-a transformat pentru noul lui film

Nu a fost anun╚Ťat─â, momentan, data la care va avea loc premiera. Se zvone╚Öte c─â filmul ar avea mari ╚Öanse s─â c├ó╚Ötige cele mai importante premii ale Academiei americane de film.

Leonard Bernstein a fost un pianist, dirijor ╚Öi compozitor american, familia sa fiind originar─â din localitatea ucrainean─â Rovno. Bernstein s-a n─âscut ├«n Statele Unite ale Americii, ├«n august 1918, dup─â ce p─ârin╚Ťii s─âi au emigrat.

Bernstein a fost un compozitor și un dirijor celebru

Este celebru pentru activitatea de dirijor, iar o bun─â parte a carierei sale a fost dedicat─â activit─â╚Ťii la Filarmonica din New York. A fost c─âs─âtorit cu Felicia Montealegre, cei doi av├ónd trei copii.

Cu toate acestea, Berstein a avut alt─â orientare sexual─â, aleg├ónd c─âs─âtoria pentru a evita problemele create de cutumele sociale din anii 50. So╚Ťia sa cuno╚Ötea bine acest detaliu. Chiar ╚Öi a╚Öa, ace╚Ötia au avut o via╚Ť─â armonioas─â.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áBradley Cooper, primele declara╚Ťii despre presupusa idil─â cu Lady Gaga

├Än anii 70, c├ónd Bernstein ╚Öi-a recunoscut orientarea, a ales s─â se separe de so╚Ťie, ├«n aceea╚Öi perioad─â, Felicia ├«mboln─âvindu-se de cancer. Dup─â decesul acesteia, compozitorul a tr─âit cu un sentiment de vin─â fa╚Ť─â de aceasta. Bernstein a murit ├«n 1990, la 72 de ani, ├«n New York.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á

cub andreea antonescu animat gif
sursa foto Pexels.com
FotoJet jpg
298928761 839714603683337 6502115801888948110 n jpg
Anne foto1 GettyImages 140029523 jpg
sursa foto pexels.com
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image
image
image
image
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
maria constantin iubit 3 png
laura musuroaea (6) jpg
AAAABRzLiuBWqPJ49mrNCKcJdX5G6tNm4 jX QCi t1U9AAwqZ5euaHwFhq7CLGEkd5mVInp01WZz5X6IFZMRCpXePcf3Pfa7e982bAkR0mVCEn2yOA14jPA11FqBvE7barYc e0 jpg