Actorul Bradley Cooper, de nerecunoscut! Uite cum s-a transformat pentru noul lui film

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood, Bradley Cooper, e de nerecunoscut în noul său film. Fanii acestuia au rămas uluiți după ce au văzut primele fotografii de la filmările peliculei „Maestro”.

Superstarul american Bradley Cooper interpretează rolul celebrului muzician Leonard Bernstein, în filmul produs de Netflix. În vârstă de 47 de ani, faimosul actor din „A star is born” e de nerecunoscut în fotografiile care surprind momente din timpul filmărilor.

Actorul originar din Pennsylvania apare cu un aspect îmbătrânit. Admiratorii starului de la Hollywood nu l-au recunoscut inițial pe cel care era „desemnat cel mai sexy bărbat în viață”, în 2011, în topul anual făcut de publicația People.

Citește și De ce n-a vrut Tom Cruise să joace în Top Gun? Regizorul a avut 30 de minute pentru a-l convinge

Unul dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood, Bradley Cooper, e de nerecunoscut în noul său film

Actorul care a fost nominalizat de trei ori la Premiile Oscar își uimește fanii cu transformarea spectaculoasă din „Maestro”. Bradley Cooper este pur și simplu de nerecunoscut, iar lumea laudă machiajul profesionist care l-a schimbat total pe actor.

Citește și Ruben Östlund, Palme d'or, la Cannes 2022. E al doilea din carieră

Filmul în care joacă starul american este unul biografic despre viața muzicianului Leonard Bernstein, compozitorului coloanei sonore a faimosului musical „West side story”.

Cooper este și regizor în filmul în care mai joacă Carey Mulligan, în rolul soției lui Bernstein, Felicia Montealegre, și Jeremy Strong, care-l interpretează pe criticul John Gruen, scrie The Independent.

Bradley Cooper, transformare radicală pentru noul său film

Nu a fost anunțată, momentan, data la care va avea loc premiera, dar filmul promite să fie un nou succes al celebrului actor. Sunt voci care cred că pelicula va intra în cărți pentru cele mai importante premii ale academiei americane de film.

Bradley Cooper a fost nominalizat la Oscaruri pentru rolurile principale din filmele: A silver lining, American Sniper și A star is Born. Mai are o nominalizare pentru rolul secundar din American Hustle. Deși este un adevărat „darling” al Hollywood-ului, Cooper nu a câștigat niciun Oscar până acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net