Joker se întoarce! Cecul incredibil pe care îl va primi Joaquin Phoenix

Vești bune pentru cei care l-au îndrăgit pe Joaquin Phoenix în rolul lui Arthur Fleck din pelicula „Joker". Actorul a semnat pentru cel de-al doilea film și va da din nou viață personajului care i-a adus în palmares un premiu Oscar. Cecul pe care Joaquin îl va încasa pentru acest rol este unul cu adevărat impresionant! 

image
Joaquin Phoenix revine în rolul lui Arthur Fleck

Joaquin Phoenix a reușit să obțină un premiu Oscar pentru interpretarea lui Arthur Fleck, un bărbat cu foarte multe traume nerezolvate care ajunge să comită crime și să îndemne locuitorii orașului în care trăiește la revoltă. Interpretarea emoționantă i-a adus recunoașterea mondială și un cec în valoare de 4,5 milioane de dolari. 

Citește și: Joaquin Phoenix a slăbit 23 e kilograme pentru a juca în Joker 

Conform publicației Variety, Joaquin nu a fost ușor de convins să accepte să revină în pielea personajului Arthur Fleck, însă a acceptat rolul dificil în schimbul a nu mai puțin de 20 de milioane de dolari.

Motivul pentru care Joaquin nu ar fi dorit să redevină din nou Fleck în fața camerelor este unul simplu: personajul Joker este unul complex de interpretat și presupune o anume tărie psihică, conform lui Joaquin. 

Joaquin Phoenix are o poveste de viață impresionantă și recunoște că moartea fratelui său l-a marcat pe vecie. 

Vezi și: Secretul dureros pe care îl ascunde Joacquin Phoenix 

River Phoenix s-a stins în urma unei supradoze accidentale de heroină, având o moarte clişeică în ciuda faptului că pe tot parcursul scurtei vieţi a luptat asiduu împotriva steotipurilor propagate în lumea de la Hollywood.

În noaptea de 30 octombrie 1993, River Phoenix, prietena sa, actriţa Samantha Mathis şi fraţii Joaquin şi Rain păşeau în clubul Viper Room, deţinut de către actorul Johnny Depp. Nu ştiau că avea să fie ultima dată când păşesc în încăpere în această formulă. Câteva ore mai târziu, River zăcea inert în mijlocul bulveradului Sunset, înconjurat de cei care au încercat în zadar să îl readucă la viaţă. O supradoză de heroină i-a fost fatală.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
wertyhjklș PNG
Război Ucraina - Rusia  ziua 171 FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg