Bella Hadid, „sirenă” în Malibu! A purtat un costum de baie minuscul

Bella Hadid (27 de ani) a captivat toată atenția, pe o plajă din Malibu, zilele trecute. Manechinul american s-a bălăcit în apele Oceanului Pacific și a alergat pe nisipul fierbinte, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, de culoare bej, care i-a scos în evidență silueta fără cusur.

Bella Hadid, în costum de baie bej pe o plajă din Malibu. Septembrie 2024
Bella Hadid a fost surprinsă pe o plajă din Malibu (Foto: Profimedia)

Vedeta, care are o avere de 25 de milioane de dolari, nu s-a dus singură la plajă, ci alături de câteva prietene, modele și ele. Tinerele au profitat de vremea frumoasă pentru a se bronza și a se relaxa. Bella Hadid se iubește cu călărețul profesionist Adan Banuelos (35 de ani). Relația lor a început în urmă cu un an și pare cât se poate de serioasă.

„Bella este o persoană extraordinară, atât de simplă și modestă”, a declarat recent Alan. Cei doi locuiesc împreună în Texas și, conform apropiaților, au de gând să se căsătorească în curând.

Cum se menține în formă Bella Hadid

  Bella Hadid a declarat în trecut că nu îi place să urmeze diete extrem de drastice. Ea se axează pe sport și își începe ziua făcând exerciții de streching și mizează pe smoothie-uri, sucuri sau băuturi proteice cu 30 de minute înainte de fiecare sesiune de sport. Bella Hadid a afirmat că mănâncă ce vrea ea, oricând vrea...dar în moderație! „Dacă vrei să mănânci o bucată de pâine, du-te să mănânci o bucată de pâine”, a răspuns ea atunci când a fost întrebată despre cel mai bun sfat pe care vrea să îl dea femeilor aflate la regim. În multe imagini și videoclipuri publicate pe rețelele sociale. Bella mănâncă paste, pizza și burgeri. 

Modelul face și yoga, dar spune că este prea lent pentru ea. Îi place să amestece câteva antrenamente mai intense cu practica ei de yoga, cum ar fi boxul și alergarea. Bella Hadid a explicat că boxul a ajutat-o să își tonifieze corpul și să aibă pătrățele pe abdomen. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net