Beyonce, apariție super sexy la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Cum și-a promovat țara? FOTO

Beyonce a făcut show cu o nouă apariție incredibilă! De data această legată de Jocurile Olimpice de la Paris! Artista în vârstă de 42 de ani, a surprins milioane de telespectatori când a prezentat echipa SUA în timpul transmiterii în prime-time de către NBCUniversal a ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. În clipul de aproximativ 2 minute și 30 de secunde, Beyoncé a remixat single-ul „YA YA” de pe albumul Cowboy Carter! În clip apar unii dintre cei mai buni sportivi care reprezintă SUA. Desigur, stilul vestimentar pe care l-a abordat artista a încins spiritele datorită costumației super sexy!

Beyonce, apariție super sexy la Jocurile Olimpice de la Paris 2024!

Videoclipul, care a fost difuzat după ceremonia de deschidere, a prezentat concurenții îndrăzneți care reprezintă echipa SUA în acest an. Artista a apărut îmbrăcată într-un costum sexy format dintr-un body și o jachetă în culorile steagului SUA roșu, alb și albastru. În clip Beyoncé apare în timp ce îi prezintă pe o parte din concurenții americani îmbrăcați în body-uri.

Vrem să vă urăm bun venit la Jocurile Olimpice de vară din 2024! În numele echipei SUA, vom face ceea ce trebuie să facem, YA YA! Puneți mâinile împreună! Avem superstaruri și avem legende. Avem visători mari care au luptat toată viața pentru a ajunge aici. Care au renunțat la tot pentru o singură șansă și au reușit. Această mândrie și această bucurie? Asta e ceea ce mă face să cred despre această echipă. Și asta mă face să cred în această echipă. Și de aceea abia aștept să văd ce vor reuși în următoarele 16 zile.”, a spus câștigătoarea a 32 de premii Grammy.

Culmea, nu este singura campanie de promovare în care se implică mega artista! Săptămâna aceasta, ea a acordat permisiunea vicepreședintelui Kamala Harris de a folosi cântecul său din 2016 „Freedom” în campania sa pentru președinție. Cântecul a fost folosit în timpul unei vizite la sediul său de campanie din Wilmington, Delaware, luni și este coloana sonoră a unui videoclip popular lansat joi de echipa de campanie a lui Harris.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net