Beyonce, așa cum nu ai văzut-o până acum! Artista a renunțat la haine

Faptul că Beyonce este o apariție provocatoare și o artistă cameleonică nu mai este o noutate pentru nimeni. Interesant este că, deși se află de peste două decenii în lumina reflectoarelor, artista încă reușește să se reinventeze și să atragă atenția fanilor. 

Beyonce se pregătește pentru lansarea unui nou album, despre care are numai cuvinte de laudă și pe care îl consideră un îndemn adresat tuturor femeilor de a fi ele însele. Pentru a-și promova albumul și a stârni interesul fanilor, vedeta a distribuit pe personal de Twitter un mic sneak peak, iar imaginile vorbesc de la sine. 

Ar putea să te intereseze și: Culmea bogăției! Beyonce i-a oferit cadou soțului un avion de 40 de milioane de dolari 

Beyonce își promovează intens noul album 

În instantaneul distribuit de Beyonce, artista apare purtând un bikini minuscul, strălucitor și un sutien la fel de mic. Întreaga ținută nu a lăsat prea multe imaginației, dar este adevărat și că artista nu ar avea de ce să își ascundă trupul de zeiță. La 40 de ani, solista arată impecabil, fără pic de celulită. 

În descrierea imaginii, Beyonce a vorbit despre noul album și despre mesajul pe care acesta dorește să îl transmită fanilor de pretutindeni. „Să creez acest album mi-a oferit un loc sigur în care să mă exprim într-o perioadă marcată de atât de multă incertitudine. Am vrut să creez și pentru voi un spațiu liber, lipsit de constrângeri, în care să vă puteți manifesta. Albumul a fost un mijloc bun pentru a căuta în adâncul sufletului meu. Sper să vă inspire să fiți liberi, puternici și sexy", au fost cuvintele vedetei. 

Vezi și: Beyonce poartă bijuterii de nouă milioane de dolari! 

Beyonce are o carieră impresionantă și o avere deloc de neglijat, așadar nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre fericirea celor dragi. Dovada?

Soțul ei, artistul Jay-Z, a primit cadou, din partea vedetei, un avion în valoare de nici mai mult nici mai puțin de 40 de milioane de dolari! Beyonce și Jay-Z sunt căsătoriți din anul 2008, iar împreună au în conturi aproape două miliarde de dolari! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net