Bob Newhart, celebrul actor din „The Big Bang Theory”, s-a stins din viață. Avea 94 de ani

Bob Newhart, devenit faimos atât pe micul ecran, cât și pe cel mare, fiind recunoscut în special pentru serialele de televiziune „The Bob Newhart Show”, „The Big Bang Theory” sau „Young Sheldon”, s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani.

Bob Newhart a murit. Actorul avea 94 de ani / foto: captură video
Bob Newhart a murit. Actorul avea 94 de ani / foto: captură video

Legenda comediei americane, Bob Newhart, pe numele său real George Robert Newhart, care a devenit celebru pentru mimica impasibilă și bâlbâiala, iar datorită acestor trăsături a cochetat cu televiziunea mulți ani, s-a stins din viață, joi, 18 iulie 2024, la 94 de ani, în casa lui din Los Angeles, după ce s-a luptat o perioadă cu mai multe afecțiuni, potrivit publicistul său de multă vreme, Jerry Digney.

Bob a primit numeroase premii, inclusiv trei premii Grammy, un premiu Emmy și un premiu Globul de Aur. Actorul a apărut pentru prima dată pe micile ecrane în ani 1960, în emisiunea „The Bob Newhart Show”. Au urmat apoi „The Dean Martin Show”, „The Ed Sullivan Show” și „The Judy Garland Show”. Unii români îl cunosc pentru aparițiile lui în serialele „Young Sheldon” și „The Big Bang Theory”. Pentru rolutile sale, a fost recompensat cu o stea pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

A fost căsătorit cu o singură femeie, cu care a avut patru copii

Înainte de a deveni legenda comediei americane, a lucrat ca redactor de anunțuri publicitare şi contabil. La scurt timp după ce a terminat armata, el și un prieten au început să înregistreze momente de comedie improvizate. În 1959, a fost descoperit de un DJ local, care l-a recomandat casei de discuri Warner Bros Records. Înregistrarea sa live dintr-un club de comedie din Houston, The Button-Down Mind of Bob Newhart, a devenit primul album de comedie care s-a clasat în topuri. Ulterior, au fost lansate șapte albume cu milioane de copii vândute.

A fost căsătorit cu Ginnie Quinn – fiica actorului Bill Quinn – din 1963 până la moartea ei, la vârsta de 82 de ani, în aprilie 2023. Bob Newhart și Ginnie Quinn au avut patru copii împreună, băieții Robert și Timothy și fiicele Jennifer și Courtney, dar și 10 nepoți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net