Primele imagini din culisele ultimului sezon al serialului care face senzație pe Netflix. Este una dintre cele mai de succes producții din ultimul deceniu

Au apărut primele imagini de pe platoul de filmare al ultimului sezon din cel mai iubit serial de pe Netflix. „Stranger Things” este unul dintre cele mai urmărite producții de pe platformă, iar Netflix le-a făcut o surpriză fanilor și a distribuit videoclipuri din culisele celui de-al cincilea sezon. Imaginile îi prezintă și pe cei trei noi actori care se alătură distribuției.

Netflix dezvăluie imagini din culisele ultimului sezon al serialului „Stranger Things”
Netflix dezvăluie imagini din culisele ultimului sezon al serialului „Stranger Things”

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului de succes „Stranger Things”. Într-un videoclip de pe platou apar, de asemenea, și cei trei noi actori care se alătură producției: Nell Fisher („Evil Dead Rise”), Alex Breaux („Waco: The Aftermath”) şi Jake Connelly.

„Cel mai mare sezon de până acum. Merită așteptarea. Aveți aici niște imagini din culisele producției celui de-al cincilea și ultimul sezon din Stranger Things!”, se arată în scurta descriere care însoțește postarea făcută de platforma de streaming Netflix pe pagina de Facebook. Majoritatea filmărilor au avut loc în Atlanta, acolo unde cu toții au petrecut cea mai mare parte a anului 2024.

Sezonul 5 este ultimul din serie.

Acțiunea serialului „Stranger Things”, care până acum s-a întins pe 4 sezoane, se desfășoară în anii 1980 în orașul fictiv Hawkins, Indiana (Statele Unite ale Americii). După ce un băiat dispare pur şi simplu fără urmă, prietenii și familia încearcă să afle ce s-a întâmplat. Însă, sunt atraşi într-o serie de evenimente periculoase. Prieteniile vor fi testate şi vieţile vor fi schimbate.

Amintim că, în urmă cu doi ani, creatorii serialului, fraţii Matt şi Ross Duffer, le-au transmis fanilor că au ajuns la concluzia că patru sezoane înseamnă prea puțin pentru acest serial. Primul sezon a fost lansat în iulie 2016 şi a devenit cunscut în toată lumea. Cel de-al patrulea sezon a generat peste 140.7 milioane de vizualizări la nivel global. „Stranger Things” a câștigat peste 70 de premii la nivel mondial, inclusiv premii Emmy şi Screen Actors Guild pentru Cea mai bună distribuţie într-un serial dramatic şi a fost nominalizat la peste alte 230 de premii. Sezonul 5 este ultimul din serie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
gimnastele noastre de aur jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
drame de vazut pe netflix jpg
emily burghelea jpg
netflix 3733812 1280 jpg
FotoJet (2) jpg
1 dan capatos s a mutat la antena stars jpg jpeg
netflix pexels jpg
banner dana savuica png
image
actualitate.net
image
actualitate.net