Horror, SF și cultura pop într-o producție de pe Netflix! Când apare cel de-al 5-lea sezon al celeui mai așteptat serial

Ultima actualizare:

„Stranger Things" este o serie TV de succes care a fost lansată pe platforma de streaming Netflix în iulie 2016. Serialul a fost creat de frații Duffer, Matt și Ross Duffer, și a devenit rapid un fenomen cultural datorită amestecului său unic de elemente de groază, science fiction și referințe la cultura pop din anii '80. Cel de-al 5-lea sezon urmează să apară!

netflix jpg

„Stranger Things”, serialul fenomen de pe Netflix

Acțiunea serialului care până acum s-a întins pe 4 sezoane, se desfășoară în anii 1980 în orașul fictiv Hawkins, Indiana (Statele Unite ale Americii). Povestea se concentrează pe un grup de prieteni pre-adolescenți, care se confruntă cu evenimente supranaturale și misterioase, inclusiv dispariții inexplicabile și apariții ale unor forțe întunecate. Cei trei, adică Mike Wheeler, Lucas Sinclair și Dustin Henderson, se străduiesc să-și găsească prietenul dispărut, Will Byers, și să dezvăluie secretele întunecate ale laboratorului guvernamental local numit „Laboratorul Hawkins".

Unul dintre punctele forte ale serialului este distribuția sa impresionantă, cu actori precum Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard și alții. Personajul Eleven (interpretat de Millie Bobby Brown) este un element central al poveștii, ea fiind o tânără cu puteri psihice care a evadat din laboratorul guvernamental și care se alătură grupului de prieteni în căutarea lui Will și lupta împotriva amenințărilor din lumea paralelă numită „Lumea Răsturnată".

Will este captiv în „Lumea Răsturnată", iar mama sa, Joyce, începe să primească semnale ciudate de la el prin intermediul luminilor de Crăciun. Polițistul local, Jim Hopper, începe o anchetă proprie și descoperă secrete întunecate legate de laboratorul guvernamental din oraș. Între timp și frații mai mari ai lui Mike și Will își încep propria căutare pentru a rezolva dispariițile care nu le dau pace.

Când apare sezonul 5

Primul sezon prezintă încercările personajelor de a rezolva misterul care le-a dat viața complet peste cap. Acțiunea se petrece într-un mod ușor lent și detaliat, dar care nu te lasă să te plictișești. Totul se întâmplă asemenea unui joc de puzzle, care în final face sens.

Celelalte 3 sezoane nu dau nici ele greș și reușesc să ne țină în suspans. Este genul de serial care te face dependent. Și chiar are motive. „Stranger Things" este renumit pentru atmosfera sa întunecată, pentru modul în care amintește de filmele și serialele din anii '80, și pentru coloana sonoră captivantă care include piese muzicale din acea perioadă. Personajele sunt foarte bine creionate, cu personalități puternice și la care poți observa evoluția și maturizarea. Cât despre cel de-al 5-lea sezon, despre care producătorii au spus că a început să fie filmat anul acesta în iunie, cel mai probabil ne așteptăm să iasă undeva pe la mijlocul anului 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net