Filmul de pe Netflix de care te vei îndrăgosti. Povestea peliculei e fabuloasă și te va cuceri încă din primele minute

Netflix continuă să dea lovitura, iar o nouă peliculă lansată chiar în această vară a reușit să strângă recenzii excelente, atât din partea criticilor, cât și a fanilor. Filmul „Fericirea pentru începători” durează mai puțin de două ore, însă cei care au văzut acest film s-au îndrăgostit de povestea lui încă din primele minute!

Pare că „rețeta” filmelor de succes a celor de la Netflix nu dă greș niciodată, deoarece o nouă peliculă lansată recent a reușit să strângă nenumărate recenzii pozitive, cât și fani de-a lungul globului. „Fericirea pentru începători” s-a lansat chiar în această vară pe Netflix, în luna iulie, putând fi vizionat oricând pe platforma de streaming. Filmul este o comedie romantică care durează mai puțin de 2 ore, așa că este perfect pentru o seară de film alături de persoana iubită.

Filmul spune povestea unei profesoare în vârstă de 32 de ani, Hellen Carpenter (interpretată de Ellie Kemper), care a divorțat recent. Hellen este convinsă de fratele ei să meargă într-o drumeție de grup, pentru a-și regăsi fericirea și spiritul de aventură. Însă, fără ca ea să știe, alături de ea va fi și Jake, un prieten al fratelui ei (interpretat de Luke Grimes), iar după o serie de aventuri și momente complicate, cei doi își vor dea seama cât de mult țin unul la celălalt.

„Fericirea pentru începători”, filmul care a cucerit inimile utilizatorilor Netflix

Fanii filmului s-au îndrăgostit încă din primele minute de această comedie romantică, iar încercarea lui Hellen de a-și regăsi fericirea după divorț a captivat atenția utilizatorilor Netflix. Un alt lucru pe care fanii filmului l-au apreciat din plin au fost peisajele superbe pe care pelicula le pune în prim-plan.

Culorile de toamnă și pădurile superbe din Noua Anglie sunt prezentate într-un mod de excepție în acest film, iar această atmosferă face din „Fericirea pentru începători” o alegere perfectă pentru o seară de film în această toamnă. Iar cum filmul ține mai puțin de 2 ore, este perfect pentru a vă bucura de el alături de persoana dragă, fără a vă plictisi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net