Filmul de care îți vei aminti toată viața. Durează mai puțin de două ore, iar cei mai sensibili au lăcrimat când l-au privit

Ultima actualizare:

Indiferent care ar fi „rețeta” folosită de către cei de la Netflix atunci când produc filme, ar trebui să se mândrească cu aceasta, deoarece nu dă greș niciodată! Platforma de streaming rămâne campion incontestabil atunci când vine vorba despre lansarea unor pelicule de succes, care se bucură întotdeauna de apreciere din partea publicului. Iar una dintre cele mai memorabile și emoționante filme ale momentului, pe Netflix, este „De la fereastra mea: peste mare”.

Probabil că putem număra pe degetele de la o mână momentele în care o producție Netflix nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Indiferent care ar fi „rețeta” platformei de streaming, aceasta este, cu siguranță, un motiv de mândrie, deoarece pare să nu dea greș niciodată! Iar aprecierea publicului pentru aceste pelicule nu se vede doar în recenziile bune, ci și în numărul de utilizatori loiali care rămân pe Netflix! Peste 230 de milioane de oameni de-a lungul globului rămân abonați la această platformă de streaming, iar numărul este în creștere!

Iar dacă doriți să vedeți un film cu adevărat emoționant, de care vă veți aminti tot restul vieții, Netflix vine cu propunerea perfectă! Este vorba despre „De la fereastra mea: peste mare”, o peliculă lansată chiar în luna iunie a acestui an! Acest film este continuarea unei pelicule lansate anul trecut, „De la fereastra mea”, iar cei de la Netflix intenționează lansarea unei a treia părți.

„De la fereastra mea: peste mare”, filmul de care vă veți aminti tot restul vieții

Filmul are în prim-plan povestea intensă de dragoste dintre Raquel (Clara Galle) și Ares (Julio Peña Fernández), foști vecini care se îndrăgostesc nebunește unul de altul, în ciuda obiecțiilor familiilor celor doi. Acum, cei doi au fost nevoiți să petreacă un an departe unul de celălalt, însă se reîntâlnesc într-o excursie, pentru a încerca să țină în viață povestea lor de dragoste. Însă, cuplul se lovește de noi probleme și îndoieli, iar niciunul nu este sigur dacă relația lor poate rezista.

„De la fereastra mea: dincolo de mare” durează mai puțin de 2 ore, fiind alegerea perfectă pentru serile în care vreți să vedeți un film romantic pe care nu îl veți uita curând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net