Ce se întâmplă dacă tastezi codul 9875 pe Netflix. Codul secret pe care orice utilizator ar trebui să-l cunoască

Un număr destul de însemnat de români folosesc platforma de streaming Netflix, iar dacă privim ceva mai departe, de-a lungul globului, vom vedea că numărul de utilizatori este mult mai mare decât am bănui! Însă, în ciuda popularității de necontestat a celor de la Netflix, puțini știu că există unele coduri secrete care pot schimba complet experiența de pe acest site!

9875, codul care vă va aduce filme pline de suspans pe Netflix
9875, codul care vă va aduce filme pline de suspans pe Netflix

Numerele nu mint niciodată, iar adevărul rămâne că Netflix rămâne cea mai populară platformă de streaming de-a lungul globului. Indiferent cât de aprig încearcă competitori precum Disney+ să „fure” tronul celor de la Netflix, se pare că undeva peste 230 de milioane de oameni de-a lungul întregului glob rămân loiali acestei platforme de streaming. Iar în țara noastră, lucrurile nu stau deloc diferit, un număr destul de însemnat de români având conturi de Netflix.

Cu toate acestea, în ciuda acestei popularități de necontestat, Netflix încă reușește să ascundă diferite secrete pe site, care pot schimba complet modul în care utilizatorii folosesc această platformă. Ei bine, un fapt mai puțin cunoscut despre Netflix este acela că putem introduce diferite coduri pentru a vedea filme pe care, în mod obișnuit, platforma nu ni le-ar recomanda niciodată!

9875, codul secret care poate fi utilizat pe Netflix

Mai precis, trebuie menționat că Netflix folosește un algoritm pentru a vă recomanda cele mai potrivite filme și seriale, în funcție de interesele voastre. Ei bine, deși acest lucru este, evident, de ajutor, deoarece platforma ne învață gusturile și ne recomandă producții asemănătoare, algoritmul poate face rapid ca lucrurile să fie plictisitoare!

Ei bine, aici intră în discuție codurile! Ele pot fi introduse pe Netflix, la fel ca și când ați căuta un titlu obișnuit de film! Iar codul 9875 vă poate transforma seara de film în una plină de suspans! Acest cod va evita algortimul Netflix și vă va duce direct la toate filmele despre criminali în serie, sau alte pelicule polițiste pline de suspans!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net