Trucul ingenios prin care putem dezgheța carnea în doar cinci minute! E genial și multe gospodinele îl folosesc

Fie că am aflat în ultimul moment că urmează să avem musafiri, ori ne-am trezit mult mai târziu decât anticipam, probabil că mulți dintre noi am fost în situația de a fi nevoiți să gătim rapid, însă carnea era încă înghețată! Ei bine, în asemenea momente nu trebuie să intrăm în panică! Din fericire, există câteva metode care pot dezgheța carnea în doar câteva minute!

Carnea înghețată este o problemă mult mai ușor de rezolvat decât bănuim
Carnea înghețată este o problemă mult mai ușor de rezolvat decât bănuim

Probabil că o bună parte dintre noi am fost în situația de a fi nevoiți să începem să gătim cât mai repede posibil, însă carnea pe care urma să o folosim era încă înghețată! Ei bine, indiferent de motivul în care am ajuns în această situație, un lucru rămâne întotdeauna valabil: carnea încă înghețată este mereu un motiv de stres!

Din fericire, există câteva metode rapide de a dezgheța carnea, așa că nu trebuie să vă dați toate planurile peste cap, ori să plătiți o groază de bani comandând de la un restaurant!

Trucul ingenios prin care putem dezgheța carnea în doar 5 minute

Indiferent de ce tip de carne ar fi vorba, există o metodă prin care o puteți dezgheța chiar și în numai 5 minute! Iar acest „truc” ingenios este extrem de simplu de pus în practică! Tot ce trebuie să faceți este să scoateți carnea din congelator, iar apoi să o puneți într-o pungă de plastic ce poate fi sigilată! Atenție, dacă vă gândeați să folosiți folie de aluminiu, trebuie să știți că acesta nu va funcționa. După ce carnea este în punga sigilată, trebuie să o puneți într-o oală sau o tigaie! Apoi, deasupra oalei în care se află carnea, puneți o altă tigaie, sau oală, în care a fost turnată apă fierbinte!

Datorită temperaturii și a presiunii ce se va forma, acest truc ingenios vă va dezgheța carnea în aproximativ 5 minute! Desigur, dacă carnea încape în cuptorul cu microunde, puteți folosi oricând funcția de dezghețare, iar problema ar trebui să se rezolve în aproximativ 10 minute!

Aceste două metode vă pot scuti de o mulțime de bătăi de cap, iar gătitul va fi mai ușor ca niciodată!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net