O cunoscută vedetă din România, prinsă în pădure în timp ce se săruta cu amantul. Soțul a iertat-o, dar a murit câțiva ani mai târziu

O cunoscută prezentatoare de televiziune din România a fost în mijlocul unui scandal de mare anvergură, după ce a fost prinsă când își înșela soțul cu un cameraman. Cei doi se sărutau pătimaș, în ipostaza rușinoasă fiind nimeni-alta decât Raluca Moianu.

Vedetă din România și-a înșelat soțul cu un cameraman / foto: Pixabay
Vedetă din România și-a înșelat soțul cu un cameraman / foto: Pixabay

Episodul din anul 2013 cu siguranță o va urmări toată viața pe Raluca Moianu. Aceasta a fost fotografiată în timp ce se săruta cu un cameraman, în pădure. La acea vreme, ambii erau implicați emoțional: ea - căsătorită, iar el, implicat într-o relație serioasă.  

Raluca Moianu și Marius Ancuța au ajuns, într-un final, la divorț 

În ciuda faptului că regretatul său soț a trecut cu vederea infidelitatea prezentatoarei de televiziune, cei doi au decis să divorțeze, fără a se cunoaște motivul exact, rămânând însă în relații bune de dragul fiicie lor, Mara Ilinca

Fostul soț al prezentatoarei s-a stins din viață 

image

Anul 2018 culmina cu moartea lui Marius Ancuței, care suferea de cancer. În ciuda luptei pe care bărbatul a purtat-o cu boala nemiloasă, în cele din urmă a părăsit această lume. 

Fostul comentator de la EuroSport se împăcase cu prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă”. Locuiau în vila lor din Pipera, și era cunoscut pentru faptul că deținea un club de biliard și snooker în Capitală, fiind totodată și medic stomatolog. 

Moartea fostului soț a semănat durere în sufletele prezentatoarei și a fiicei sale, care cu greu au reușit să treacă peste pierderea suferită. 

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu.”, ne declara Raluca Moianu, în exclusivitate, acum ceva timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net