Raluca Moianu vrea să-și refacă viața! Ce spune fiica vedetei despre asta: „Probabil că...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iată o relaţie mamă-fiică cu totul specială! După ce a murit soțul ei, în 2018, Raluca Moianu (53 de ani) a fost nevoită să-și crească singură fetița, pe Mara Ilinca. Dar această suferinţă le-a unit și mai mult, așa că au dezvoltat o comunicare aparte - cele două discută ca prietenele şi îşi fac multe confesiuni, chiar şi în ceea ce privește dragostea și relațiile. Aşa se face că au discutat chiar și despre cazul în care Raluca şi-ar găsi un nou partener de viaţă. 

Raluca Moianu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de radio și televiziune, cunoscută mai ales pentru programul intitulat „Iartă-mă!”, care s-a difuzată la TVR 1, în perioada 2000-2007. A avut succesul pe care multe prezentatoare de televiziune doar visează să îl aibă în cariera lor, a fost distinsă cu multe premii şi numită „Cea mai bună voce de radio”. Cu toate acestea, a încercat să pună mereu viața de familie pe primul loc.

În ultima vreme, Raluca a vorbit din ce în ce mai des despre posibilitatea de a începe o nouă relaţie! Aşadar, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” pare mai pregătită ca niciodată să își refacă viața amoroasă, la cinci ani de când a rămas văduvă. Mai ales că acum şi fiica sa este majoră şi se pregăteşte de facultate. Contactată de Click!, vedeta a dezvăluit că fiica Mara nu s-ar opune ca ea să își găsească un nou partener de viață.

„Mara mea are 18 ani acum, este o domnișoară în toată firea. Se pregătește să intre la facultate. Pot comunica orice cu ea și nu avem problemele. Probabil că orice viitor partener o să fie lângă mine, Mara o să fie de acord. Dar eu nu caut un bărbat în mod special, am spus doar că sunt deschisă spre a avea o relație și dacă Dumnezeu vrea asta eu nu o să mă opun”, a mărturisit Raluca Moianu, în exclusivitate pentru Click!

Raluca ne-a spus, de asemenea, cum și-ar dori să fie noul partener de viață. „Îmi doresc ca viitorul bărbat care o să fie lângă mine să fie un gentelmen, mai exact să fie un bărbat educat, să am ce să comunic cu el și să rezonăm. Eu sunt iubitoare de teatru, de spectacole de balet, deci se înțelege cam cum trebuie să fie bărbatul de lângă mine”, a mai spus Raluca Moianu, pentru Click!

Raluca Moianu: „Mara vrea să fie magistrat!”

În ceea ce o privește pe fiica sa, are numai cuvinte de laudă. Este foarte mândră de ea. „Mara vrea să aplice pentru facultatea de Drept, își dorește să devină magistrat, iar eu nu mă opun. Dacă ei asta îi place, asta să facă. Nu vrea televiziune, nu îmi moștenește această parte a mea. Dar eu sunt foarte încântată de alegerea de viitor pe care vrea să o facă”, a adăugat Raluca Moianu.

A debutat în radio şi televiziune în 1994

Raluca Moianu a avut un succes uriaș cu emisiunea „Iartă-mă!” de la TVR 1 / foto: TVR
Raluca Moianu a avut un succes uriaș cu emisiunea „Iartă-mă!” de la TVR 1 / foto: TVR

Raluca Moianu s-a născut la 24 iulie 1969, în Bucureşti, dar a copilărit în Bogota (Columbia), unde tatăl ei a lucrat ca diplomat, ambasador. S-a întors în Capitală pentru a urma liceul, apoi a absolvit Facultatea de Chimie, fără să bănuiască faptul că pașii o vor purta în carieră pe un cu totul alt drum...

A urmat niște cursuri la BBC, apoi s-a angajat în presă, în 1994, la postul de televiziune Soti, unde a prezentat o emisiune latino, „În arşiţa muzicii”. S-a angajt imediat şi la Radio Contact, unde a primit premiul „Microfonul de Aur” (1997) şi a fost numită în scurt timp Cea mai bună voce.

„Am fost din 1994 până în 2003 la Radio Contact, din 2005 am revenit la radio, la Magic FM, şi din 2009 lucrez la Gold FM. Am lucrat în radio dintotdeauna și n-am făcut pauză decât atunci când am fost gravidă”, a povestit Raluca, pentru revista OK! În ceea ce priveşte televiziunea, a cunoscut celebritatea la TVR 1, unde s-a angajat la redacţia pentru copii iniţial, în 1996.

Apoi a prezentat emisiunea „Iartă-mă” produsă de Valeriu Lazarov, din 2000 până în 2007, apoi pentru scurt timp la postul Romantica. În 2011 s-a mutat la Kanal D, unde a prezentat tot o emisiune de tip reality, „Găseşte-mi o familie”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net