Fiica Ralucăi Moianu, în febra examenelor. Ce probe are de susținut Mara: „Notele sunt...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emoții mari pentru fiica Ralucăi Moianu (53 de ani). Simpatica Mara intră în focurile examenelor de la Bacalaureat, și se pare că este foarte conștiincioasă și responsabilă de perioada dificilă ce o așteaptă.

Luni, 26 iunie, absolvenții de clasa a XII-a, vor trece prin prima probă scrisă la limba și literatura română. Printre candidați se numără și Mara (18 ani), fiica Ralucăi Moianu, care s-a pregătit în ultima perioadă intens.

„Fiica mea cred că nu o să întâmpine probleme la examenele ce vor veni. Ea fiind profil mate – info, trebuie să treacă prin cele trei examene scrise: matematică, română și biologie. A învăţat în ultimele luni cu conștiinciozitate și am încredere în ea, deși e doar un examen și notele sunt confidențiale, mi-a spus că își dorește să ia note mari. Din respect pentru profesoara de matematică și pentru diriginta ei, profesoara de limba română. Pare că e stăpână pe situație, dar știu că are emoții. Este un lucru normal. Eu nu pun presiune pe ea, o îndemn să mai facă și câte o pauză de la învățat, să iasă, să se plimbe un pic, pentru că învață până târziu, dar nu stă toată noaptea. Examenele vor fi dimineața, așa că e bine să fie adaptată orelor de studiu, în așa fel încât dimineața să aibă mintea limpede”, a declarat Raluca Moianu pentru Click!

Fiica Ralucăi Moianu nu vrea pe sticlă

Mara nu își dorește o carieră în jurnalism, la fel ca mama sa, ci vrea să ajungă magistrat, lucru care se pare că nu prea îi este pe plac fostei prezentatoare TV.

„Mara nu vrea să urmeze o carieră în jurnalism. O să aplice pentru Facultatea de Drept. Își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa. Ea este profil de mate-info și de vreo doi ani îi zic că specializarea facultății unde vrea ea să aplice este puțin diferită și să schimbe. Însă, ea nici nu a vrut să audă”, ne-a spus recent Raluca Moianu.

image
image
image
image
image
image
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
image
actualitate.net
image
actualitate.net